به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، رهبران شوراي جهاني كليساها، فدراسيون جهاني لوتري و ائتلاف جهاني كليساهاي ريفورمد از دو طرف مخاصمه خواستند به جنگ در لبنان خاتمه دهند.
اين سازمانها همچنين مصرانه از جامعه بين المللي درخواست كردند از نفوذ خود نسبت به خاتمه اين خشونت استفاده كنند.
اين گروه هاي مسيحي اظهار داشتند: علل و انگيزه هاي هر دو طرف براي جنگ هرچه بوده، اين چرخه باطل خشونت هيچ پاياني نداشته و تنها به تخريب لبنان و زخمهاي ترور منتهي مي شود.
سه رهبر ديني از اين سه سازمان مسيحي همچنين خواستار خاتمه خشونت و كشتار در نوار غزه شدند و اظهار داشتند كه اكنون هنگام آن است كه سران كشورها با همكاري سازمان ملل از نفوذ خود استفاده كرده و آتش بس بي درنگ و فوري اعلام كنند.
در پايان اين بيانيه آمده است: مؤمنان اديان جهان به نام خداوند با آتش بس و گسترش و خاتمه خشونت موافقت كنند.
شوراي جهاني كليساها در سال 1948 پايه گذاري شد و در حدود 348 كليساي پروتستان، ارتدكس، انگليكن و ديگر كليساهاي مسيحي را كه دربرگيرنده 560 ميليون مسيحي در بيش از 110 كشور جهان است.
فدراسيون جهاني لوتري نيز 140 كليسا را در 78 كشور گردهم آورده است.
ائتلاف جهاني كليساهاي ريفورمد همچنين 140 كليسا را در 107 كشور متحد كرده كه اين تعداد نمايندگي 75 ميليون مسيحي را برعهده دارد.
نظر شما