پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ مرداد ۱۳۸۵، ۱۵:۱۹

در حمايت از زنان و كودكان لبناني؛

دانشجويان سراسر كشور در دانشگاه فردوسي مشهد تجمع اعتراض آميز برپا كردند

دانشجويان سراسر كشور در حمايت از زنان و كودكان لبناني و فلسطيني عليه تجاوزات رژيم غاصب صهيونيسم تجمع اعتراض آميز برپا كردند.

به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد، دانشجويان سراسر كشور در حمايت از حماسه مقاومت مردمي لبنان و فلسطين بيانيه اي صادر كردند كه آن آمده است: حماسه مقاومت حزب الله باعث وحدت فرق و مذاهب اسلامي در لبنان و جهان شده و پيروزي مقاومت نه تنها پيروزي يك گروه عربي و شيعي بلكه پيروزي جهان اسلام است و تمام فرق و مذاهب اسلامي در آن سهيم اند .

اين بيانيه حاكم است : شصت سال است كه منطقه خاورميانه با معضلي بنام اسرائيل مواجه است كه سياست هاي افراطي اين رژيم غاصب صهيونيستي باعث قتل زنان و كودكان بي دفاع مي شود .

اين بيانيه مي افزايد : درگيري يك ماهه اخير در سرزمين هاي اشغالي به وضوح نشان داد رژيم اشغالگر قدس با مشكل عدم عمق استراتژيك روبروست و اين درحالي است كه رزمندگان حزب الله با كمبود تجهيزات مدرن و حمله موشكي به شهرك هاي صهيونيست نشين آسيب پذيري اين رژيم را بيش از پيش به صورت عيني به اثبات رساند.

همچنين اين بيانيه تصريح مي كند: تنها راه نجات منطقه تشكيل دولت يكپارچه در سرزمين فلسطين و خروج اشغالگران از مناطق عراق، افغانستان، لبنان و سرزمين هاي اشغالي مي باشد .

ايران اسلامي نيز مقاومت در برابر زورگويي ها و تجاوزگري هاي آمريكا و شرارتهاي رژيم صهيونيستي را وظيفه خود دانسته و در كنار همه ملت هاي مظلوم بويژه مردم لبنان و ملت مبارز فلسطين خواهند  ايستاد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: ملت هاي منطقه و كشورهاي اسلامي و پيروان اديان مختلف در لبنان و در همه جهان اسلام بايد دست اتحاد به يكديگر دهند و نگذارند تفرقه آنان موجب تقويت دشمن شود.

کد خبر 364741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha