پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۱۶

اردوي دو هفته اي تيم ملي بسكتبال نوجوانان زير نظر پيتر كورتمن آلماني

اردوي دو هفته اي تيم ملي بسكتبال نوجوانان زير نظر پيتر كورتمن آلماني

تيم ملي جوانان ايران با حضور 32 بازيكن اردويي دو هفته اي را زير نظر مستقيم پيتر كورتمن آلماني پشت سر خواهد گذاشت.

به گزارش خبرنگار" مهر" تيم ملي بسكتبال نوجوانان كه مقطع ديگري از اردوي آمادگي خود را از 17 مرداد ماه با حضور تعداد بيشتري از بازيكنان آغازكرده اين اردو را تا پايان مردادماه ادامه خواهد داد. 32 بازيكن حاضر در اردو به دو گروه تقسيم شده اند كه يك گروه را كه تعداد بيشتري از بازيكنان تشكيل مي دهند بازيكناني هستند با سوابق حضور بيشتر در مقاطع اردوي آمادگي و گروه ديگري كه براي اولين بار دراردوي آمادگي باتوجه به قابليت ها و قد و قواره مناسب دعوت شده اند.

اين دو گروه دراين اردو به صورت مجزا تمرين مي كنند كه گروه اول نيمي از زمان تمرينات صبح و بعدازظهر را به خود اختصاص مي دهند. درحاليكه گروه دوم ناظر تمرينات هستند و پس از آن گروه دوم با لباسهايي مجزا تمرينات خود را زير نظر مربيان پي مي گيرند كه عموما تمرينات آنان ابتدايي ترخواهد بود.

در طول اين اردو بازيكنان تازه راه يافته به اردو غربال شده و چنانچه از قابليت هاي فني لازم براي حضور دراردوهاي تيم ملي آمادگي تيم ملي جوانان برخوردار نباشند از جمع اردونشينان حذف مي شوند.
مربي آلماني فدراسيون بسكتبال كه بتازگي وارد ايران شده است از نزديك اين اردو را زير نظر خواهد داشت تا در پايان نظرش را به فدراسيون بسكتبال اعلام كند.

کد خبر 365170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha