پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰

معاون وزارت علوم خبر داد:

آیین‌نامه طراحی فضاهای دانشگاهی طراحی می شود

آیین‌نامه طراحی فضاهای دانشگاهی طراحی می شود

معاون اداری مالی وزارت علوم از تدوین آیین‌نامه طراحی فضاهای دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین همایش معماری فضاهای دانشگاهی صبح امروز در دانشگاه یزد آغاز به کارکرد.

محمد حسین امید، با اشاره به ضرورت هویت بخشی در معماری فضاهای دانشگاهی كشور اظهار داشت : وزارت علوم توجه ویژه‌ای به نظارت و سیاست‌گذاری‌های کلان طرح‌های عمرانی از جمله مدیریت ساختمان، انرژی‌های تجدیدپذیر، معماری و منظر فضاهای دانشگاهی دارد.

وی در ادامه از تشکیل دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه یزد خبر داد و گفت: آیین‌نامه طراحی فضاهای دانشگاهی در ادامه این همایش تدوین می شود.

همچنین رییس دانشگاه یزد و رئیس شورای سیاست‌گذاری این همایش نیز در سخنانی با اشاره به اینکه دانشگاه یزد در زمره اولین دانشگاه‌های دارای طرح جامع در کشور است، گفت: انتخاب شهر و دانشگاه یزد را برای برگزاری اولین همایش معماری فضاهای دانشگاهی انتخاب مناسب و هوشمندانه‌ای ارزیابی می كنم .

اولیاء با بیان اینکه این همایش می‌تواند فرصتی برای استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی موجود در طراحی فضاهای دانشگاه‌ها باشد، افزود: در ورای این طراحی یک فکر منسجم وجود دارد که با توجه به سابقه دانشگاه سعی شده بر اساس طرح جامع، متناسب با اقلیم یزد طراحی شود.

 

کد خبر 3656149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha