پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان:

تجزیه‌وتحلیل فعالیت های اقتصادی در گلستان کمرنگ است

تجزیه‌وتحلیل فعالیت های اقتصادی در گلستان کمرنگ است

گرگان- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان گفت: تجزیه‌وتحلیل اقتصادی در گلستان کمرنگ است و این‌یکی از اشکالات استان در بخش اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ربیعی، عصر چهارشنبه در نخستین کارگروه اقتصادی استان در سال جاری، اظهار کرد: این کارگروه، کارگروه مادر و اصلی اقتصاد گلستان است و باید به غیر برگزاری جلسات، به تجزیه‌وتحلیل اقتصادی و آینده استان بپردازد.

وی افزود: در دیگر کارگروه‌ها تنها به بخشی از اقتصاد استان، ظرفیت‌ها و چالش‌های آن پرداخته می‌شود اما این کارگروه باید در کنار احصاء اطلاعات اقتصادی، وضعیت نقدینگی و تورم را بر اقتصاد استان بررسی کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان ادامه داد: هم‌اکنون ۱۲ کارگروه با محور اقتصادی و عناوین مختلف در استان تشکیل می‌شود، اما این کارگروه باید کلیات اقتصاد استان را مورد واکاوی قرار دهد.

وی اضافه کرد: این کارگروه محوریت مباحث اقتصادی استان را بر عهده دارد و درواقع فهم مشترک دیگر کارگروه اقتصادی استان مانند توسعه صادرات غیرنفتی، تنظیم بازار، سرمایه‌گذاری و ... است.

وی بار دیگر متذکر شد: اشکال ما در کار اقتصادی این است که اطلاعات را احصاء می‌کنیم اما تجزیه‌وتحلیل و آنالیز نداریم، به تولید تأکید می‌کنیم اما به کسب تولید فکر نمی‌کنیم.

ربیعی تصریح کرد: هم‌اکنون درآمد سرانه استان نصف کشور است و کارگروه اقتصادی می‌تواند دیگر کارگروه‌ها را هدایت و در بالا بردن سرانه استان نقش داشته باشد.

 

 

کد خبر 3656383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha