پژمان شهابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال جاری ارقام اصلاح شده و زودرس حبوبات که شامل ۱۰رقم لوبیا، دو رقم نخود و دو رقم عدس درسطح دیم و آبی خراسان شمالی کشت می شود.
وی سطح زیرکشت حبوبات دیم و آبی نخود وعدس را ۱۰هزار هکتار عنوان کرد که چهار هزار و ۷۰۰ هکتارآن مربوط به عدس وپنج هزار و ۳۰۰هکتار مربوط به کشت نخود است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: در بخش محصولات بهاره آبی دو هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت انواع لوبیا قرمز و لوبیا چیتی است.
شهابی خاطرنشان کرد: از میان محصولات بهاره در چهارهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی خراسان شمالی پنبه کشت شده است.
وی گفت: کشت بهاره در استان شامل محصولاتی همانند پنبه، گوجه فرنگی، چغندر، پیاز، برنج، حبوبات و دانه های روغنی است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: این کشت در برخی مناطق استان تا پایان خرداد ماه و تیرماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما