پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۲

معاون تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش اردبیل:

جشنواره‌های تربیتی به دنبال تقویت مدارس عاری از اعتیاد است

جشنواره‌های تربیتی به دنبال تقویت مدارس عاری از اعتیاد است

اردبیل – معاون تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش استان اردبیل گفت: جشنواره‌های تربیتی به دنبال تقویت باورهای جامعه سالم و مدارس عاری از اعتیاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا گلشن بعد از ظهر پنج شنبه در پنجمین جشنواره نوجوان سالم با بیان اینکه آموزش‌وپرورش در راستای همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر جشنواره‌هایی برگزار می‌کند، تصریح کرد: از جمله جشنواره نوجوان سالم، جشنواره ابتکارات و تولیدات در حوزه پیشگیری و جشنواره کودک سالم در سال جاری برگزار شده است.

وی اهداف جشنواره‌هایی از این دست را ایجاد نهضت فرهنگی پیشگیری از آسیب اجتماعی، ترویج شیوه زندگی سالم، ارتقا خود مراقبتی به ویژه در نونهالان، بهره‌گیری از خرد جمعی و استعدادهای بالقوه و بالفعل در امر پیشگیری و استفاده از راهکارهای مناسب پیشگیری از آسیب اجتماعی عنوان کرد.

معاون تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه در جشنواره نوجوان سالم که از آذر ماه سال گذشته کلید خورده بود، سه هزار و ۲۰۰ اثر از سوی سه هزار و ۶۰۰ شرکت‌کننده ارسال شد، اضافه کرد: به لحاظ کمی آثار ارسالی در مقایسه با سال گذشته ۲۵۰ درصد رشد یافته است.

گلشن با اشاره به ارتقا کیفی تولیدات ادامه داد: درنهایت ۱۲۰ اثر منتخب از دانش آموزان، اولیا و همکاران فرهنگی به جشنواره کشوری راه یافته‌اند که نتایج بررسی آثار رسیده در مردادماه اعلام خواهد شد.

وی تأکید کرد: بر خلاف سال گذشته جشنواره امسال در دامنه وسیع‌تری برگزار شد و علاوه بر دانش آموزان دوره اول متوسطه، دانش آموزان دوره دوم متوسطه نیز در آن رقابت داشتند.

 

کد خبر 3656968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha