پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱:۲۱

اولین گروه از مهاجران وارد خاک اسلوونی شدند

اولین گروه از مهاجران وارد خاک اسلوونی شدند

دولت اسلوونی می گوید قانون سهمیه بندی اتحادیه اروپا در پذیرش مهاجران را پذیرفته است ولی این روند به کندی صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت اسلوونی با قانون سهمیه بندی اتحادیه اروپا برای پذیرش مهاجران موافق کرد. اسلوونی در مرحله اول تنها ۲۸ مهاجر سوری را پذیرش کرده است.

«وسنا میتریک» سخنگوی وزارت کشور اسلوونی  می گوید مهاجران به طور موقت در مرکز پناهجویان خارجی این کشور در شهر جوبلیانا نگهداری خواهند شد.

دولت اسلوونی می گوید در حالی قانون سهمیه بندی اتحادیه اروپا در پذیرش مهاجران را پذیرفته است که هنوز برنامه ای برای اسکان مهاجران به طور دائم ندارد.

اتحادیه اروپا سال گذشته اعلام کرد ۱۶۰ هزار مهاجر از کشورهای عراق و سوریه از یونان و ایتالیا وارد خاک اروپا شده اند. اسلوونی با جمعیتی معادل ۲ میلیون نفر در جنوب اروپا متعهد شده است تا پایان سال ۲۰۱۷ حدود ۵۸۷ مهاجر را پذیرش کند.

گفتنی است از ماه اکتبر تا کنون حدود ۵۰۰ هزار مهاجر سوری و عراقی از مرزهای اسلوونی وارد خاک کشورهای اروپای مرکزی به خصوص آلمان شده اند.

کد خبر 3657118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha