پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۵۸

روزنامه «صبح ‌نو» از فردا منتشر می‌شود

روزنامه «صبح ‌نو» از فردا منتشر می‌شود

«صبح ‌نو» جدیدترین روزنامه کشور، روز شنبه به روی دکه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشاد مهدی‌پور مدیرمسوول این روزنامه ضمن اعلام این خبر گفت: «صبح ‌نو» رویکردی نخبگانی دارد و با شعار آرمانخواهی،عقلانیت و روشنگری بنا دارد مسائل روزمره جامعه را با نگاهی موشکافانه از سطح به عمق مورد کنکاش و ارزیابی قرار دهد.

 مدیر مسئول «صبح ‌نو»، راهبرد اصلی این روزنامه را «تبیین عقلانی از اسلام انقلابی» عنوان کرد و افزود: تحریریه صبح نو بر سه حوزه اصلی فرهنگ، زندگی و سیاست متمرکز است.

به گفته فرشاد مهدی‌پور محتوای تولیدی «صبح ‌نو» علاوه بر نسخه مکتوب در فضای مجازی و شبکه‌های موبایلی مانند تلگرام، ایسنتاگرام و توییتر منتشر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد که برای سهولت در حمل و مطالعه، این روزنامه در قطعی متفاوت و کوچکتر از روزنامه‌های کنونی و به صورت تمام رنگی در ۱۶ صفحه منتشر می‌شود.

صبح نو از هفته جاری انتشار آزمایشی خود را با ارائه چند نسخه در شبکه‌های مجازی آغاز کرد و اولین روزنامه‌ای بود که در این هفته خبر از تغییر  ریاست صدا وسیما و رفتن سرافراز داد.

کد خبر 3657282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha