پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۳۷

الشرق الاوسط خبر داد:

تلاش شماري از نمايندگان پارلمان مصر براي اخراج سفيران آمريكا و اسرائيل از قاهره

روزنامه "الشرق الاوسط" چاپ لندن نوشت: ائتلاف نمايندگان اخوان المسلمين و نمايندگان مستقل پارلمان مصر امروز يكشنبه راههاي وادار كردن سفيران آمريكا و اسرائيل درقاهره براي ترك اين كشور را بررسي مي كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه فرمنطقه اي عرب زبان الشرق الاوسط چاپ لندن افزود: ائتلاف مخالفان در پارلمان مصر امروز در سومين نشست مشورتي نتايج تحركات و اقدام هاي هفته گذشته خود و يادداشت تسليم شده به رياست جمهوري مصر را بررسي خواهند كرد كه در آن خواستار اخراج سفير اسرائيل در قاهره و فراخواني سفير مصر از تل آويو شده اند.

منابع نزديك به ائتلاف مخالفان گفتند: نمايندگان ارسال دو نامه براي سفيران اسرائيل و آمريكا در قاهره را بررسي مي كننند تا در اين دو نامه به اين سفيران ابلاغ كنند آنها دو عنصر نامطلوب  در مصر هستند و از آنها بخواهند تا مصر را ترك  كنند.

اين تلاش ها در حالي صورت مي گيرد كه حسني مبارك رئيس جمهوري مصر اتخاذ هرگونه تصميم درباره تعليق مناسبات اين كشور با رژيم اشغالگر قدس را بعيد دانسته و مدعي شده است كه تماس هاي اين كشور با اسرائيل به حل بحران كنوني در منطقه كمك مي كند.

رئيس جمهوري مصر پيشتر اين پرسش را مطرح كرد كه  از اخراج سفير اسرائيل از مصر و يا فراخواندن سفير مصر از تل آويو چه چيز تحقق خواهد يافت.؟

وي افزود: ما پس از اينكه اسرائيل جنوب لبنان را در سال 1982 ميلادي اشغال كرد و سپس شروع انتفاضه فلسطينيان، ما سفير خودمان را از تل آويو فراخوانديم و چندين ساله سفير جديد تعيين نكرديم .

رئيس جمهوري مصر در توجيه روابط خود با رژيم صهيونيستي گفت: روابط ما با اسرائيل در چارچوب معاهده صلح است و ما از تحرك مستمر خود براي پايان دادن به بحران و مهار درگيريها در صحنه فلسطين و لبنان استفاده مي كنيم .

کد خبر 365997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha