به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل فراهانی با تاکید بر ضرورت برگزاری کارگاه های آموزش تولید محتوای الکترونیکی برای اعضای هیات علمی اظهار داشت: با توجه به رسالت دانشگاه پیام نور مبنی بر توسعه آموزش های مبتنی بر فناوری اطلاعات ضرورت دارد هر چه سریع تر جهت آماده سازی و افزایش محتواهای الکترونیکی اقدام شود.
وی با عنوان اینکه آشنایی کم اعضای هیات علمی با فرآیند و شیوه تولید محتوای الکترونیکی مهم ترین مانع در فرایند تولید محتواست، افزود: در این راستا معاونت آموزشی کارگاه های آموزشی تولید محتوای الکترونیکی را ویژه اعضاء هیئت علمی برگزار می کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: این کارگاه به صورت منطقه ای برگزار می شود، بدین نحو که یک استان معین به عنوان میزبان و چند استان همجوار به عنوان میمهان در این کارگاه ها شرکت می کنند.
وی با اشاره به اصلاح آیین نامه فعالیت های علمی تاکید کرد: با توجه به گرایش دانشگاه به سمت ماموریت اصلی خود، شاخص های ترفیع و ارتقاء اعضای هیات علمی نیز باید تغییر کند به نحوی که اعضای هیات علمی در جهت ارتقای توانایی خود در زمینه تولید محتوای الکترونیکی و تدریس الکترونیکی اهتمام ورزند.
وی با عنوان اینکه برای شرکت کنندگان در این کارگاهها گواهی صادر خواهد شد، گفت: تمام مراکز و واحدها موظفند وسیله ایاب و ذهاب اعضای هیات علمی را برای حضور در این کارگاه ها تامین کنند.
نظر شما