به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از تبلیغات اسلامی هرمزگان، سید ناصرالدین نوری زاده در نشست مشترک با کارکنان و رؤسای دفاتر تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فضائل و اعمال ویژه ماه مبارک شعبان، گفت: بهترین دعاها و ذکرها در این ماه استغفار است و هر که در هر روز از این ماه هفتاد مرتبه استغفار کند مثل آن است که هفتاد هزار مرتبه در ماه هاى دیگر استغفار کرده است.
وی صدقه دادن در این ماه را مورد تاکید منابع دینی دانست و افزود: هرکه در این ماه صدقه دهد اگرچه به نصف دانه خرمایى باشد خداوند بدن او را بر آتش جهنم حرام می کند. ترویج و توسعه فرهنگ مهدویت بهترین راهکار در راستای مقابله با جنگ نرم دشمنان است.
وی ادامه داد: گسترش و ترویج فرهنگ مهدوی منحصر به یک دستگاه خاص نیست بلکه همگی باید در این راستا بر حسب وظیفه تلاش کنند. مسئولان دستگاه های فرهنگی باید با استفاده از امکانات موجود در جامعه، زمینه و بستر لازم برای تبلیغ و گسترش فرهنگ غنی مهدویت را مهیا کنند.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی، ترویج فرهنگ و آموزههای مهدوی و عاشورایی را تنها بستر مناسب برای مصون ماندن و بیمه شدن جوانان در برابر تهاجمات فرهنگی دشمنان دانست و در ادامه بر فراهم کردن بیش از پیش زمینه شناخت و آگاهی نسل جوان نسبت به فرهنگ مهدویت و آموزه های دینی تاکید کرد.
حجت الاسلام نوری زاده به نقش روحانیت در مقابله با جنگ نرم دشمن اشاره کرد و بیان داشت: مبلغان دینی بر این عقیده اند که روحانیت باید نقش مهمی در راستای مقابله با تهاجمات فرهنگی و معضلات و آسیبهای فرهنگی اجتماعی ایفا کند.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه ترویج و تعمیق مبانی دینی یک تکلیف کفایی است نه عینی، گفت: تقویت فرهنگ ملی و مذهبی مهمترین امر در مدیریت فرهنگی بوده و فرهنگ سازی درباره مسائل مهدویت و و لایت مداری از ضرورت ها است.
وی گفت: با توجه به اینکه دشمن، تهاجم فرهنگی را در قالب نام جنگ نرم شروع کرده، همه موظفیم برای حفاظت از دین اسلام و ولایت فقیه با آگاه سازی نسل جوان و افکار آنان با فرهنگ مهدوی تلاش کنیم.
نظر شما