پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۵

نجاریان در گفتگو با مهر:

زمان شروع لیگ فوتسال جالب نیست/ به خاطر تیم ملی زود شروع می‌کنیم

زمان شروع لیگ فوتسال جالب نیست/ به خاطر تیم ملی زود شروع می‌کنیم

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتسال می‌گوید زمان شروع مسابقات لیگ فوتسال جالب نیست و اعضای این سازمان فقط به خاطر تیم ملی با آغاز مسابقات در مردادماه موافقت کردند.

سعید نجاریان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ فوتسال و تعیین روز ششم مردادماه به عنوان تاریخ آغاز مسابقات لیگ برتر، گفت: ما برای مساعدت به تیم ملی این تاریخ را اعلام کردیم. طبق برنامه، مسابقات لیگ پنج هفته برگزار می‌شود و سپس برای حضور تیم ملی در اردوهای مختلف و جام جهانی کلمبیا، دو ماه تعطیل خواهد شد.

وی درباره اینکه چرا زمان تعیین شروع لیگ اینقدر طولانی شد، تاکید کرد: به این خاطر که برنامه تیم ملی مدون و مشخص نبود. ما می‌توانستیم از روز اول یک تاریخ را مشخص کنیم ولی نمی‌دانستیم تیم ملی چه زمانی اردو و بازی تدارکاتی دارد. ضمن اینکه امسال فوتسال سال شلوغی دارد و جام باشگاه‌های جهان، جام باشگاه‌های آسیا و اردوها و مسابقات تیم ملی همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد. ما هم به خاطر حفظ آرامش تیم ملی با شروع لیگ در مردادماه موافقت کردیم.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتسال یادآور شد: این برنامه‌ای که امروز مصوب شد، خیلی جالب نیست و به ضرر باشگاه‌ها است ولی همانطور که گفتم به خاطر تیم ملی با برگزاری لیگ قبل از جام جهانی موافقت کردیم.

نجاریان در پاسخ به این سئوال که «آیا سرمربی تیم ملی هم در جلسه امروز حضور داشت یا خیر؟» گفت: خیر، ولی درخواست ایشان به صورت تلفنی در جلسه مطرح شد. آقای افتخاری (رئیس کمیته فوتسال) هم دنبال این بود که درخواست سرمربی تیم ملی اجرایی شود.

کد خبر 3660285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha