پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۲۲

رئیس مخابرات شهرستان بیجار:

پهنای باند دیتای بیجار چهار برابر افزایش یافت

پهنای باند دیتای بیجار چهار برابر افزایش یافت

بیجار - رئیس اداره مخابرات بیجار گفت: با بهره برداری از سیستم انتقال ترافیک دیتا در این شهرستان، ظرفیت پهنای باند انتقال ترافیک دیتا چهار برابر افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باشوکی شامگاه دوشنبه درنشست خبری با اصحاب رسانه بیجار ضمن گرامیداشت روز جهانی ارتباطات اظهار داشت: شعار امسال روز جهانی ارتباطات بر اساس اعلام اتحادیه جهانی مخابرات، کار آفرینی، فن آوری اطلاعات و ارتباطات به منظور تاثیر اجتماعی است.

وی در ادامه  از نصب تجهیزات ۳G  برای تعدادی از سایت های سطح شهر خبر داد و گفت: با نصب این تجهیزات مشترکین همراه اول از اینترنت پرسرعت ۳G  بهره مند شدند.

وی افزود: توسعه این تکنولوژی برای دیگر سایت های BTSدر شهرستان بیجار نیز در دستور کار قرار گرفته است.

باشوکی در ادامه به برخی از مزایای سیستم ۳G  اشاره کرد و گفت: سیستم ۳G  مزایای بیشتری نسبت به اینترنت نسل پیشین خود دارد و بر خلاف نسل‌های گذشته، تکنولوژی نسل فوق مبتنی بر سرویس انتقال دیتاست و امکان استفاده از اینترنت با سرعت بالا را فراهم می‌سازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارتقاء کمی و کیفی شبکه تلفن همراه این شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: به منظور بهینه‌سازی شبکه تلفن همراه سیستم سوئیچ BSC بیجار کلاً تعویض و سیستم جدید با قابلیت و امکانات بهتر که هم از لحاظ افزایش کانال‌های خروجی و ورودی و ارتقاء کیفیت مؤثر بوده نصب و راه‌اندازی شده است.

رئیس مخابرات بیجار اضافه کرد: همچنین سایت‌های BTS سطح شهر بیجار با جایگزینی سیستم جدید و تکنولوژی باند ۹۰۰، ۱۸۰۰ و ۳G با کیفیت بالاتری انجام شده که در ارتقای بهبود کیفیت شبکه ارتباطی تلفن همراه بیجار نقش بسزایی داشته است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته با بهره‌برداری از چندین سایت BTS تخت و خروجی بیجار، توپ آغاج، قراجلو، قجور، فدر و سطح شهر بیجار و جاده‌های مواصلاتی، پوشش تلفن همراه در این شهرستان ارتقا یافته است.

وی از پوشش تلفن همراه توسط ۱۰۰ سایتbts  خبر داد و عنوان کرد: علاوه بر استفاده از ۴۳ سایت BTS  تلفن همراه، بیش از ۶۰ سایت WLL روستایی نیز از پوشش تلفن همراه بهره‌مند شده‌اند و بیش از ۱۰۰ سایت پوشش تلفن همراه شهرستان را انجام می‌دهند.

رییس اداره مخابرات بیجار با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ هزار شماره ثابت روستایی و شهری در شهرستان بیجار موجود است، گفت: زیرساخت شبکه کابل آبونه مسکن مهر بیجار هم انجام شده و فیبرنوری برای انتقال ارتباط آن تأمین و با نصب کافوی نوری در آینده نزدیک، ساکنین مسکن مهر از تلفن ثابت با امکانات ADSL بهره‌مند خواهند شد.

باشوکی از بهره‌برداری از سیستم انتقال ترافیک دیتا DWDM بر بستر fibrhome با حضور فرماندار خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از این سیستم ظرفیت پهنای باند انتقال ترافیک دیتای این شهرستان حدود ۴ برابر به ۱۰۰۰M  ارتقا یافته و نسبت به تعداد مشترکین دیتا و ADSL  و شرکت‌های pap از ظرفیت بالایی برخوردار است.

وی گفت:چنانچه شرکت های pap و ادارات متقاضی پهنای باند بیشتر باشند این ظرفیت وجود دارد تا پهنای باند بیشتری واگذار کنیم.

وی در پایان بیان داشت: در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ پورت اینترنت پرسرعت در مرکز شهید پورهاشمی بیجار وجود دارد که از این تعداد، ۲ هزار و ۸۰۰ مشترک واگذار شده است و۳۰ نقطه روستایی و شهری این شهرستان دارای اینترنت پرسرعت هستند.

کد خبر 3660671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha