پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت چهارمحال و بختیاری:

۲۵۰ واحد صنعتی غیرفعال در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می شود

۲۵۰ واحد صنعتی غیرفعال در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می شود

شهرکرد- ‌رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری از راه اندازی ۲۵۰ واحد صنعتی غیر فعال و نیمه راکد در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، نعیم امامی راه‌اندازی ۲۵۰ واحد راکد و نیمه راکد را از برنامه‌های سال جاری در این استان عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۹ واحد قابل راه‌اندازی، ۷۸ واحد با ظرفیت زیر ۵۰ درصد و ۱۷۸ واحد دارای ظرفیت بالای ۵۰ درصد هستند.

وی گفت: کارگروه صنایع کوچک و متوسط استان چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است و این کارگروه به عنوان یکی از زیرساخت‌های برنامه‌ریزی برای تحقق شعار سال در نظر گرفته شده است.

 ‌رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: کارگروه‌های تعیین تکلیف طرح‌ها و واحدهای راکد، اقتصاد مقاومتی و رونق نیز دیگر کارگروه‌های شکل گرفته دراین استان در راستای تحقق شعار سال هستند.

کد خبر 3660982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha