پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶

بازدید سهامداران شرکت گل گهر از این مجموعه صنعتی:

مثلث بانک سپه، گروه امید و گل گهر در کنار هم هستند

مثلث بانک سپه، گروه امید و گل گهر در کنار هم هستند

کرمان - سهامداران شرکت گل گهر از این مجموعه صنعتی بازدید کرده و از همکاری نزدیک بانک سپه، گروه امید و گل گهر سیرجان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت گل گهر سیرجان همزمان با سفر کاروان تدبیر و امید به استان کرمان و سفر وزیر دادگستری به سیرجان، مدیر عامل بانک سپه و مدیر عامل گروه سرمایه گذاری امید هم از مجموعه گل گهر بازدید کردند.  

در این بازدید محمد کاظم چقازردی مدیر عامل بانک سپه و علی عسکری مدیر عامل گروه سرمایه گذاری امید از پروژ های مختلف معدنی و صنعتی در  شرکت های گل گهر، جهان فولاد، گهر زمین بازدید کردند.

در این بازدید که ناصر تقی زاده مدیر عامل شرکت معدنی صنعتی گل گهر و جمعی از معاونین و مدیران میهمانان را همراهی می کرد از بخش های مختلف این پروژه ها بازدید شد.

در ادامه مدیر عامل بانک سپه با حضور در نشست شورای مدیران  شرکت با تقدیر از اقدامات و فعالیت های خوب انجام شده و تشکر از کارکنان تلاشگر گل گهر و قدردانی از زحمات تقی زاده عنوان کرد: آنچه که حائز اهمیت است توجه به محورهای تولید و ارزش آفرینی واحد های تولیدی است که  دچار مشکل و دور باطل نشوند و در این بین سه مثلث امید، معدن و بانک در کنار یکدیگر فعالیت می کنند و اگر مشکلی برای هرکدام از آنها پیش بیاید اثرات آن روی بقیه نیز محرز خواهد بود و این ها نشان می دهد که همه ما هدف واحد داریم و در هرکجا که نیاز باشد باید از یکدیگر حمایت و پشتیبانی کنیم.

وی گفت: ماهیت این نوع سرمایه گذاری ها نشستن پول در پروژه ها و ساختار میان مدت و بلند مدت آنهاست که اگر همراهی و توجه نکنیم به این مورد نمی توانیم به موفقیت برسیم.

چقازردی اولین عنصر یک مجموعه مفید و پویا را عشق و علاقه عنوان کرد وگفت: عشق با خودش خلاقیت، ابتکار، تدبیر و تعقل می آفریند و احساس مسئولیت به وجود می آورد و انتظاری که همه از یک مجموعه موفق دارند نیز همین احساس مسولیت هاست وخوشبختانه تقی زاده نیز تاکنون به خوبی عمل کرده اند و بحمداله در حوزه کاری خود کاملا مجرب، حرفه ای و علاقمند نشان داده و در ارتباط با سرمایه گذاری های خارجی نیز بسیار قوی عمل کرده اند.

نقش گل گهر در کشور بسیار حائز اهمیت است

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری امید نیز دراین نشست گفت: یکی از دغدغه های کشور طی سال های اخیر پرهیز از خام فروشی و ارتقاء حلقه های تولید در کشور بوده  است و  در اصلاح قانون مالیات ها ۲۰ درصد معافیت مالیاتی خام فروشی داشته ایم که این امر در راستای ارتقا تولید داخل ضروری و کمک کننده است.

وی افزود: لازمه ارتقا سطح تولید کاهش هزینه های تولید و برنامه ریزی برای آن است و خوشبختانه شرکت گل گهر نیز این مهم را مدنظر قرار داده و اقدامات موثری در این زمینه انجام داده است.

عسکری ادامه داد : لازمه سودآوری در شرکت کاهش هزینه هاست و یکی از اقداماتی که در این زمینه می توان انجام داد در زمینه حمل و نقل رفتن به سمت حمل ونقل ریلی است که با این کار هزینه ها پایین می آید و بانک سپه در این زمینه درست و با هدف وارد شده است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: امروز باید حساب سرمایه گذاری های خود را بکنیم و  نباید زیر بار سرمایه گذاری هایی برویم که اقتصادی نیست.

عسکری افزود: حتی الامکان برای سرمایه گذاری هایی که شروع کرده اید باید به دنبال منابع باشید، منابع داخلی کشور محدود است باید به دنبال منابع خارجی رفت و به جد این موضوع را پیگیری کرد. حتی اگر در مواردی که لازم است باید مشارکت خارجی را بدست آورد و این هیچ اشکالی ندارد خوشبختانه برجام یک مقدار این مسیر را هموارتر کرده است.

وی گفت: نقش گل گهر در کشور بسیار حائز اهمیت است و سهامداران از ما انتظار سود دارند و اگر نتوانیم میزان سود را برای سهامداران ارزشمند کنیم پشتوانه مردمی خود را از دست خواهیم داد.

عسکری عنوان کرد: لازمه حفظ این منبع اجتماعی افزایش سودآوری در بیلان کاری شرکت است و اهمیت گل گهر هم برای شرکت امید وهم بانک بسیار واضح است و  باید به گل گهر و سرمایه گذاری در آن با درجه اهمیت ملی نگریست.

هدف گل گهر در سال جاری این است که قیمت تمام شده معادل سال ۹۳ شود

مدیرعامل شرکت  معدنی و صنعتی گل گهر هم  در این نشست به عملکرد شرکت در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: ۸/۲ میلیارد تن از ذخایر استخراج آهن در جهان سهم ایران است که در این بین ۴۰ درصد این ذخایر در محدوده گل گهر است.

 تقی زاده افزود: عمده مشکل ما در بخش حمل و نقل است که هزینه های بالایی را به خود اختصاص داده است و سعی کرده ایم با هدف گذاری ۱۰ میلیارد تن از بار انتقالی به بندر را با خطوط ریلی انجام دهیم که هزینه ها کم تر شود.

وی در بخشی از صحبت های خود افزود: در راستای صرفه جویی نیز اقداماتی انجام داده ایم که بازخورد آن در کاهش قیمت تمام شده هشت درصد ناشی از صرفه جویی بوده است و ۲۸ درصد ناشی از عوارض دولتی بوده است. تقی زاده گفت: هدف ما در سال ۹۵ این است که قیمت تمام شده باید معادل سال ۹۳ شود و امیدوار هستیم با سیاست ها و اقدامات خوبی که برنامه ریزی شده است بتوان گل گهر را به جایگاه واقعی خود برسانیم و در این راه از تلاش ها و حمایت های بانک سپه و و گروه سرمایه گذاری امید و سایر سهامداران کمال تشکر را داریم.

در آینده نزدیک گل گهر نیازهای جوانان را پوشش می دهد

شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به عنوان یکی از مطرح ترین قطبهای فعال معدنی، صنعتی در خاور میانه است که دارای قابلیت های بسیاری برای تبدیل شدن به یک شرکت بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان می باشد. با اجرای پروژه های شرکت در آینده نزدیک مجموعه تولیدات سالانه این شرکت به مرز ۱۲ میلیون تن خواهد رسید، این رقم ۳۰ درصد از نیاز فولادسازیهای کشور را تامین می کند. وجود این شرکت در شهرستان سیرجان موجب رونق اقتصادی و افزایش سطح اشتغال زایی شهرستان شده و با اجرای پروژه های شرکت، شاهد رشد چشمگیری در این زمینه خواهیم بود. علاوه بر این همواره مدیریت سعی کرده است تا با کمکهای خود به شهرستان سیرجان موجبات ارتقا فرهنگی واجتماعی منطقه را فراهم سازد.

همزمان با سفر هیئت دولت به کرمان بازدید از معدن شماره یک مجتمع گل گهر توسط وزیر دادگستری و هیئت همراه صورت گرفت. بخشی از سفر وزیر دادگستری که سه شنبه گذشته به سیرجان انجام شد، بازدید از مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر بود.

در این بازدید، مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری و هیئت همراه به نیابت از ریاست جمهوری و با حضور در معدن شماره یک از نزدیک با روند کاری این معدن و پروژه های در دست اقدام آشنا شدند. گفتنی است جمعی از مدیران و مسئولان مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر و اصحاب رسانه در این بازدید پور محمدی را همراهی کردند. مدیر امور معدن شرکت گل گهر به بیان پاره ای توضیحات در خصوص روند استخراج سنگ معدن، غنی سازی آن، تهیه گندله و صدور آن به خارج از کشور پرداخت.

به گفته این مقام مسئول ذخیره شماره یک گل گهر دارای ۲۵۰ میلیون تن ذخیره زمین شناسی است که ۱۸۴ میلیون تن آن با توجه به فاکتورهای اقتصادی قابل استخراج است.

طراحی معدن در گل گهر با استفاده از نرم افزار اختصاصی Gemcom و بر اساس اطلاعات نقشه های زمین شناسی و نتایج آنالیز چاههای اکتشافی انجام می گیرد پس از تهیه بلوک مدل سه بعدی، عیار و جنس سنگ بلوکها با استفاده از اطلاعات نقشه های زمین شناسی و بانکهای اطلاعاتی تکمیل می شود و مبنای انجام کارهای طراحی معدن قرار می گیرد.

این مدل عیاری همزمان با پیشروی سینه کارهای معدن و دستیابی به اطلاعات جدیدتر حاصل از چالهای آتشباری به روز در آوری می شود.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی گل گهر گفت: پیت نهایی معدن شماره یک گل گهر بصورت یک بیضی با ابعاد تقریبی ۷۰۰×۱۶۵۰ متر است که شامل ۱۵ پله با ارتفاع ۱۵ متر و شیب کلی دیواره های معدن بین ۳۸ تا ۴۵ درجه است رمپهای دسترسی به معدن با شیب هشت درصد و عرض ۲۵ متر طراحی شده اند. عرض پله های ایمنی (Safety Bench ۱۰ متر بوده و به ازای هر دو پله (۳۰ متر) یک پله ایمنی در دیواره نهایی باقی خواهد ماند. ارتفاع بالاترین نقطه معدن هزار و ۷۵۵ متر و پائین ترین آن (در طرح نهایی) ۱۵۳۰ متر است.

پور محمدی با اشاره به فرصت مناسبی که گل گهر برای اشتغال زایی در سطح شهرستان دارد گفت: باید از این منابع خدادادی در راستای خدمت به مردم شهر استفاده کرد و حتی الامکان سعی شود نیروهای بومی شهرستان را برای اشتغال در بخش های مختلف معدن به کار گرفت. پروژه هایی که مجتمع گل گهر در دست اقدام دارد این ظرفیت را دارد که تمامی نیاز های جوانان سیرجانی را در آینده پوشش دهد و مسأله اشتغال آنان را حل کند.

کد خبر 3661205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha