پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۷

«عبدالفتاح السیسی»:

حل قضیه فلسطین صلح مصر و اسرائیل را تقویت خواهد کرد

حل قضیه فلسطین صلح مصر و اسرائیل را تقویت خواهد کرد

رئیس جمهوری مصر اعلام کرد که حل و فصل قضیه فلسطین به صلح بیشتر میان رژیم صهیونیستی و قاهره منجر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر شب گذشته در سخنانی اعلام کرد که توسعه روابط قاهره - تل آویو با ایجاد راه حل برای قضیه فلسطین ارتباط دارد.

وی با بیان این مطلب افزود: مصر آمادگی دارد در تلاش ها برای حل بحران فلسطین مشارکت داشته باشد.

السیسی خاطرنشان کرد: ابتکار عمل عربی و فرانسوی و نیز تلاش های آمریکا و کمیته چهارجانبه همگی در راستای حل و فصل قضیه فلسطین است و ما نیز سعی داریم در این تلاش ها سهمی داشته باشیم.

گفتنی است «فرانسوا اولاند» رئیس جمهوری فرانسه روز سه شنبه اعلام کرد که کنفرانس بین المللی که قرار بود 30 می با هدف احیای مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی برگزار شود به تعویق افتاده است. این کنفراسن قرار بود در پاریس برگزار شود.

کد خبر 3661780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha