به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر پنج شنبه در یادواره شهید قاسم مدهنی و ۱۰ هزار شهید عشایر کشور در سخنانی با بیان اینکه خدا را شاکرم که توفیق دست داد در این ایام و در چنین جلسه با شکوهی حضور پیدا کنم اظهار داشت: امیدورام بتوانم توشه ای از این جمع عظیم نورآنی برای خود بردارم.
وی با بیان اینکه ما باید قدر شهدا را بدانیم و همه شاکر آنها باشیم عنوان کرد: ما باید شکر لسانی، قلبی و عملی نسبت به شهدا داشته باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه شکر عملی به این معنی بوده که ما در راه ائمه، شهدا و راهی که ولی فقیه زمان برای ما تعیین کرده قدم برداریم بیان داشت: شهید از نظر ما ذکر است چرا که ما را از غفلت دور کرده و به یاد خدا می اندازد.
فضلی با تاکید بر اینکه شهید برای ما به معنی عبودیت و بندگی است گفت: ما امروز به شهدا می گویم که مطئمن باشید از اسلام دست بر دار نیستیم و با دشمنان اسلام در هر لباس و قدرتی باشیم کنار نخواهیم آمد.
وی بیان داشت: ما با شهدا پیوند ناگسستنی داریم.
وزیر کشور در ادامه سخنان خود به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و بیان داشت: ما امروز به دنبال اجرای یکی از فرامین مقام معظم رهبری در کشور هستیم و آن هم تحقق اقتصاد مقاومتی است.
فضلی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به خوبی به مسئله اقتصاد در کشور اشاره کرده اند و بر لزوم توجه به آن تاکید دارند گفت: اقتصاد مقاومتی اولویتی است که که رهبری برای ما تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه با تاکید بر اینکه اقتصاد ما نباید به بیرون از کشور چشم داشته باشد گفت: نقطه ضعف ما اقتصاد و وابستگی اقتصادی است.
وزیر کشور با بیان اینکه هم قدر که ما در جنگ ثابت کردیم که یاران خوبی برای نظام هستیم امروز در عرصه اقتصاد مقاومتی ثابت خواهیم کرد که همان یاوران همیشگی نظام هستیم.
فضلی با بیان اینکه امروز تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور در دستور کار قرار گرفته است تصریح کرد: در این راستا سه استان به عنوان الگو در این زمینه معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه من مسئول مستقیم تحقق اقتصاد مقاومتی در این سه استان هستم گفت: د این مجلس عظیم اعلام می کنیم که آمادگی کامل را داریم که طرحهای اقتصاد مقاومتی بسیج را در دست گرفته و زمینه تحقق آنها را در لرستان محیا کنیم.
نظر شما