پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷

آیت الله سبحانی مطرح کرد:

انتظار یعنی ایجاد آمادگی در جوامع برای ظهور

انتظار یعنی ایجاد آمادگی در جوامع برای ظهور

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: انتظار فرج این نیست که دست روی دست بگذاریم و دعا کنیم بلکه انتظار این است که ایجاد آمادگی در جوامع و ملت‌ها برای ظهور ایجاد نماییم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی جعفر سبحانی قبل از ظهر جمعه در دوازدهمین همایش دکترین مهدویت که در مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت ایام نیمه شعبان و میلاد منجی عالم بشریت، اظهار داشت: در جهان انقلاب‌های گوناگونی انجام گرفته که هر کدام در شرایطی رخ داده است و این در حالی است که نبوت پیامبر اسلام(ص) نیز در عین خاتم بودن هنوز فراگیر نشده است.

وی گفت: خداوند در میان همه انقلاب‌ها قول می‌دهد انقلابی در آخرالزمان رخ می‌دهد که سراسر جهان را فرا خواهد گرفت و بعثت انبیاء را تکمیل خواهد کرد.

این مفسر قرآن کریم با بیان اینکه دین اسلام آخرین دین است و هنوز فراگیر نشده، افزود: طبق روایات روزگاری می‌رسد که صالحان مالک زمین می‌شوند.

وی تصریح کرد: در زبور خدا ظهور منجی را بشارت داده شده که آن همان مهدی موعود(عج) است.

آیت الله سبحانی گفت: درباره حیات زمین قرآن بحث کرده که غالباً برای استدلال در معاد است.

انقلاب فرهنگی و صنعتی لازمه انقلاب حضرت مهدی(عج) است

وی با اشاره به انقلاب‌های گوناگون چون انقلاب آیت الله خراسانی، آیت الله کاشانی، افزود: در زمان امام راحل شرایط به‌گونه‌ای بود که انقلاب را اساسی و ریشه‌دار کرد و اما در زمان مهدی موعود(عج) شرایط خاصی لازم است.

استاد برجسته حوزه ادامه داد: برای انقلاب حضرت مهدی(عج) در درجه اول انقلاب فرهنگی و تکامل فرهنگی لازم است و تا تکامل فرهنگی به وجود نیاید امکان ندارد فرد بتواند بشریت را مورد تأثیر توحید قرار دهد و بشر به استقبال این انقلاب برود.

وی توضیح داد: بشر باید از نظر عقلانی به جایی برسد که از سازمان‌های فرمایشی و نمایشی مأیوس شود و آماده انقلاب شود و متوجه شود که این قراردادها نمی‌تواند او را به سعادت برساند.

آیت الله سبحانی ایجاد انقلاب صنعتی را شرط دیگر برای انقلاب حضرت مهدی(عج) عنوان کرد و افزود: باید انقلاب حضرت به‌گونه‌ای باشد که در پیام اول همه جهان را فرا بگیرد؛ تکامل صنعتی مقدمه انقلاب است.

وی تصریح کرد: شرایط انتظار فرج این نیست که دست روی دست بگذاریم و دعا کنیم گرچه این خوب است اما انتظار فرج این است که آمادگی در جوامع و ملت‌ها ایجاد نماییم تا همه بدانند این عالم صاحب‌خانه دارد و کم کم بتوانیم برای انقلاب مهیا شویم.

این مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه عده‌ای از مقدس‌ترین عقاید ما سوء استفاده می‌کنند، گفت: این سوء استفاده‌ها نباید ما را از عقایده ما باز دارد.

کد خبر 3663566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha