به گزارش خبرگزاري مهر يوسف پور با بيان تاريخچه اي از حيات جنبش هاي دانشجويي در تاريخ معاصر گفت : اولين حركت و جنبش دانشجويي كه بازتاب عمومي داشت در سال 1334انجام شد و در جريان آن 3تن از دانشجويان به شهادت رسيدند . ولي در دهه 40 اكثر حركت هاي دانشجويي يا صرفا ملي گرا بوده اند يا كاملا كمونيستي . اما در دهه 50 با حضور شخصيت هايي مثل شهيد مطهري و دكتر شريعتي يك جريان مذهبي در دانشگاه شكل گرفت كه هم معتقد به اسلام بود و هم وفادار به امام .
مهندس يوسف پور در ادامه سخنانش به مقايسه جنبش هاي دانشجويي در قبل و بعد انقلاب پرداخت و گفت :متأسفانه در سالهاي اخير برخي از احزاب از گروههاي دانشجويي سوء استفاده كردند و آنها را وابسته به خود كردند .
وي همچنين به آسيب شناسي جنبش هاي دانشجويي پرداخت و گفت : عيب وابستگي جنبش هاي دانشجويي به احزاب سياسي اين است كه با اوج گيري و افول اين احزاب كه در ايران به راحتي اتفاق مي افتد اين گروههاي دانشجويي فعاليتشان اوج مي گيرد و افول مي كند .
دبير كل انجمن روزنامه نگاران مسلمان 3 عامل مهم در عدم تمايل مردم به تعقيب مسائل سياسي موجود در كشور را به ترتيب عملكرد بد و ضعيف برخي از مسولين اجرايي ، ناكار آمدي دستگاههاي اداري و نوع رفتار نا مناسب از سوي برخي از نيروهاي مدعي اسلام و انقلاب در برخورد با ديگران را معرفي كرد .
مدير مسول روزنامه سياست روز همچنين در ارتباط با سياه نمايي وضعيت كشور توسط عده اي از نمايندگان مجلس گفت : در تمام دنيا مرسوم است كه نمايندگان مجلس يكسري خواسته هاي حداكثري داشته باشند تا ديگران .هشتاد درصد آن را اجرا كنند و بقيه را مورد مناقشه و بحث و گفتگو قرار دهند اما متأسفانه مطالبات مجلس ما حتي از سطح مطالبات مردمي پايين تر است و در اين چهار سال كارنامه مورد قبولي را از خود ارائه نداده است .
در پايان اين نشست همچنين سوالاتي مربوط به پروتكل الحاقي ، جبهه مشاركت و انتخابات مجلس هفتم مطرح شد .
جلسه گفتمان دانشجويي، نقد گذشته و چشم انداز آينده در دانشگاه خليج فارس بوشهر
دبير كل انجمن روزنامه نگاران مسلمان: در سال هاي اخير برخي احزاب از گروههاي دانشجويي سوء استفاده كردند

علي يوسف پور گفت:عيب وابستگي جنبش هاي دانشجويي به احزاب سياسي اين است كه با اوج گيري و افول اين احزاب كه در ايران به راحتي اتفاق مي افتد اين گروههاي دانشجويي فعاليتشان اوج و فرود مي يابد .
کد خبر 36641
نظر شما