حبیب دارپرنیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای شناسایی، کشف و جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز و همچنین جلوگیری از شکار غیرمجاز جانوران وحشی مرحله اول طرح گشت تلفیقی در زیستگاه های حیات وحش گرمسار با مشارکت یگان حفاظت محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان آغاز شد.
وی با اشاره به همکاری بیش از پیش نیروی انتظامی گرمسار در برخورد با تخلفات زیست محیطی افزود: در طول اجرای طرح خلع سلاح و مهمات غیرمجاز اکیپی های مشترکی از پرسنل محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی به مناطق و زیستگاه های حیات وحش عزیمت و ضمن گشت و کنترل و اجرای مقررات در حوزه های مستعد شکار و صید غیرمجاز در بخش های مرکزی و ایوانکی، به ایست و بازرسی در مبادی ورودی و خروجی مناطق، بررسی موارد مشکوک، برخورد قانونی با تخلفات زیست محیطی اقدام شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمسار با بیان اینکه تا کنون تعدادی اسلحه و مهمات در این طرح کشف شده است، گفت: پس از بررسی وضعیت مجاز یا غیر مجاز بودن این اقلام، تعداد آنها اعلام خواهد شد.


نظر شما