بهرام مشتاقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تاکید زیادی بر اجرای عدالت در انتخاب ملی پوش وزن ۹۸ کیلوگرم کشتی فرنگی برای المپیک دارد اظهار داشت: روند انتخاب و گزینش ملیپوش این وزن در نشست شورای فنی مصوب شده و تمامی اعضا نظر خود را در این خصوص اعلام کردند اما من و محمد دلیریان با تاکید بر برگزاری انتخابی، هنگام امضای صورتجلسه نیز بصورت مکتوب زیر امضای خود اعلام کردیم که مصاف رودررو بهترین و عادلانه ترین روش برای انتخاب فرنگی کار ۹۸ کیلویی تیم ملی است.
وی تصریح کرد: البته طبق مصوبه شورای فنی این امکان نیز برای کادر فنی وجود دارد که فرد برتر این وزن با حضور در تورنمت های بین المللی مشخص شود اما این مساله نیز با یک احتمال روبروست. احتمال اینکه شاید مهدی علیاری و قاسم رضایی در تورنمت بین المللی به هم برخورد نکنند که در این صورت انتخاب هر کدام از این نفرات بدون مواجه شدن با هم بر ابهامات دامن خواهد زد.
عضو شورای فنی کشتی فرنگی در پاسخ به این سوال که چرا تکلیف ملی پوش این وزن در رقابتهای جام جهانی روشن نشد گفت: متاسفانه این دو مدعی در جام جهانی به گونه ای کشتی گرفتند که به هیچوجه امکان گزینش صدردرصدی آنان برای المپیک نبود. قاسم رضایی که پیروزی های قاطع و چشمگیری نداشت و علیاری نیز در مصاف با حریف ترکیه ای خود مرتکب اجرای غلط فن شد و با برخورد قاطع از سوی داور نتوانست روال عادی کشتی را ادامه دهد.
وی افزود: بدین ترتیب باید منتظر تصمیم کادر فنی طبق مصوبه شورا فنی باشیم که باز هم معتقدم بهترین روش برای انتخاب برترین فرنگی کار بین علیاری و رضایی، برگزاری دیدار انتخابی با ارفاق وزن است.
مشتاقی در خاتمه اظهار داشت: مجموعه فدراسیون کشتی از شورای فنی گرفته تا اعضای کادر فنی تیم ملی باید پاسخگوی مردم در المپیک باشند و البته در این راستا باید طوری به انتخاب و گزینش ملی پوشان بپردازند که حق کسی ضایع نشده و عدالت زیر پا گذاشته نشود.
نظر شما