به گزارش خبرنگار مهر، یدالله شمایلی ظهر چهارشنبه در نخستین نشست ستاد طرح ملی توسعه پرورش ماهی در قفس گلستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای سال نخست تولید ۲۰۰ تن ماهی در این طرح پیش بینی شده که با دریافت مجوز، اقدام به آوردن قفسها به گلستان خواهیم کرد.
وی افزود: موسسه جهاد نصر سال گذشته ۲۸۰ تن میگو در گمیشان تولید کرد و پیش بینی شده این رقم امسال به ۴۵۰ تن برسد.
مدیرعامل موسسه جهاد نصر تصریح کرد: اگر از طرح پرورش ماهی در قفس در گلستان حمایت شود، طبق برنامه ۱۰ ساله به چهارهزار تن تولید در استان میرسیم که دوهزار تن میگو و دوهزار تن ماهی خاویاری خواهد بود.
شمایلی ادامه داد: برای اجرای این طرح نیاز است تا بانکها مساعدت لازم را داشته باشند و دستگاههای اجرایی مرتبط در استان نیز همکاری کنند.
وی یادآور شد: موسسه جهاد نصر ۲۶ پروژه در کشور را در دست دارد که ۱۱ تای آن عملیاتی شده و ۱۵ پروژه نیز در دست اجراست.
نظر شما