پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۳

معاون سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی:

۳۶۰۰ زائر از خراسان جنوبی به مرقد امام خمینی (ره) اعزام می شوند

۳۶۰۰ زائر از خراسان جنوبی به مرقد امام خمینی (ره) اعزام می شوند

بیرجند- معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی از اعزام سه هزار و ۶۰۰ زائر از استان به مرقد امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی قاسمی صبح شنبه در نشست خبری برنامه‌های سالگرد رحلت بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: بیداری ملت‌های اسلامی در سراسر دنیا به برکت امام خمینی (ره) بوده است.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) ابر مرد تاریخ است، گفت: امام خمینی (ره) مهم‌ترین حکومت را برای پایداری دین اسلام و بر مبنای ولایت فقیه پایه گذاری کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز قانون مبنای جمهوری اسلامی ایران است، بیان کرد: امروزه بیش از هزار متفکر اسلامی در مراسم سالگرد امام خمینی (ره) شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سهمیه استان خراسان جنوبی در سال جاری سه هزار و ۶۰۰ نفر زائر برای اعزام به مرقد امام خمینی (ره) است، افزود: این تعداد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

کمبود اتوبوس برای اعزام زائران

قاسمی مهم‌ترین مشکل اعزام زائران را هزینه و کمبود اتوبوس دانست و تصریح کرد: هزینه اتوبوس‌ها از طریق استانداری و فرمانداری‌ها تأمین می‌شود و هزینه‌ای از زائرین در این جهت دریافت نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه مدت اعزام زائرین سه روز است، گفت: این سفر در سال‌های گذشته چهار روز بوده است که به دلیل هزینه‌های سنگین اتوبوس‌ها یک روز سفر مشهد مقدس حذف شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: مسیر اعزام از طبس- قم- قرچک و تهران است.

وی با بیان اینکه سه وعده غذایی از طریق ستاد ارتحال امام خمینی (ره) در تهران به زائران داده خواهد شد، بیان داشت: هزینه تغذیه رفت و برگشت زائر از خود آنها اخذ می‌شود.

قاسمی با اشاره به اینکه کمیسیون امنیت و ایمنی جهت امنیت زائران در نظر گرفته شده است، افزود: همچنین تعدادی پزشک، پرستار و آمبولانس همراه کاروان‌ها اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه ۷۰ اتوبوس از استان خراسان جنوبی اعزام خواهند شد، افزود: ساعت حرکت دوازدهم خرداد ماه بین ساعت ۱۲ الی ۱۴ از محل  مناطق سپاه شهرستان‌ها پیش بینی شده است.

قاسمی گفت: هزینه ثبت نام برای اعزام  هز نفر از زائران ۶۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی ضمن تاکید بر به همراه داشتن وسایل بهداشتی مورد نیاز و دفترچه‌های درمانی، تصریح کرد: تا حد امکان از ثبت نام نوزادان و افراد بالای ۶۰ سال خودداری شود.

آمادگی برای اسکان و تغذیه زائرانی که به صورت شخصی به مرقد امام (ره) می روند

وی با بیان اینکه جلسه‌ای توجیهی برای مسئولین کاروان‌ها برگزار خواهد شد، بیان داشت: با توجه تقارن سالگرد امام خمینی (ره) با ماه مبارک رمضان در سال‌های آتی امسال آخرین مرحله اعزام کاروان‌ها را خواهیم داشت.

قاسمی افزود: سپاه انصار الرضا (ره) آمادگی دارد سه وعده غذایی ستاد ارتحال امام خمینی (ره) و اسکان در تهران را برای کسانی که به صورت شخصی به زیارت می‌روند را فرهم آورد.

وی ضمن اشاره به ابتکار آستان قدس رضوی، تصریح کرد: بر طبق این پیشنهاد کسانی که تا کنون به مشهد مقدس سفر نداشته‌اند از طریق بسیج مستضعفین برای سه روز اسکان و غذای رایگان ثبت نام و اعزام می‌شوند.

قاسمی ادامه داد: تا کنون ۸۰۰ نفر به مشهد مقدس اعزام شده‌اند.

وی از برگزاری ۲۰ برنامه محوری به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در سطح استان خبر داد و افزود: تمامی حوزه‌ها و پایگاه‌ها حداقل یک برنامه را برگزار خواهند کرد.

اعزام ۱۱ هزار نفر به راهیان نور

معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه تعداد هزار و ۵۰۰ نفر برای سفر به راهیان غرب پیش بینی شده است، بیان کرد: سال گذشته دو هزار و ۴۰۰ نفر از قشر دانشجویی و محلات به راهیان غرب اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته ۱۱ هزار نفر به راهیان نور غرب و جنوب اعزام‌شده‌اند، گفت: از این تعداد چهار هزار و ۲۰۰ نفر دانش‌آموز، هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو و مابقی متشکل از جامعه زنان و محلات بوده‌اند.

کد خبر 3669990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha