پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۳۴

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی:

کشاورزی را باید به محیط‌های گلخانه‌ای انتقال داد

کشاورزی را باید به محیط‌های گلخانه‌ای انتقال داد

اصفهان- معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید محصولات کشاورزی را باید در فضاهای گلخانه‌ای انجام داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طهماسبی ظهر شنبه در گردهمایی مدیران باغبانی سراسر کشور با موضوع برنامه اجرایی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در راستای اجرای موفقیت آمیز طرح های اقتصاد مقاومتی امور باغبانی دو طرح؛ تولید محصولات کشاورزی در گلخانه‌ها و تولید نهال گواهی شده از سیاست های باغبانی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی افزود: تولید محصولات کشاورزی از طریق انتقال بخشی از تولید سبزی و صیفی به محیط‌های گلخانه‌ای به منظور صرفه‌جویی در مصرف آب آبیاری و تولید نهال گواهی شده، به عنوان یکی از نهاده‌های زیربنایی برای دستیابی به پایه‌ها و ارقام جدید، ساماندهی نهالستان‌ها، تولید نهال اصلاح شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این همایش گفت: استان اصفهان با وجود خشکسالی و کم آبی سنوات گذشته توانسته در تولیدات بخش کشاورزی از سطح سه درصد اراضی متعلق به بخش کشاورزی استان شش درصد تولید را به خود اختصاص دهد.

قاسمی به توسعه گلخانه های استان اشاره کرد و گفت: ۱۵ درصد گلخانه های کشور در این استان قرار دارد و در راستای اقتصاد مقاومتی، راهکار توجه به ارزش اقتصادی تولیدات باغی و محدودیت آب در دستور کارمان قرار دارد.

وی بیان داشت: در سالجاری ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، ۲۰۰ هزار تن سبزی و صیفی، ۴۰ میلیون شاخه گل و ۵۰ میلیون نشاء فصلی زینتی تولید شده است.

کد خبر 3670362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha