پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹

انتظار ۳ ساعته رسانه ها برای حضور رئیس سازمان انتقال خون

خبرنگاران به تاخیر در برگزاری نشست انتقال خون گلستان اعتراض کردند

خبرنگاران به تاخیر در برگزاری نشست انتقال خون گلستان اعتراض کردند

گرگان - همایش انتقال خون با حضور رئیس این سازمان در اداره کل منطقه ای انتقال خون استان گلستان با تاخیر سه ساعته برگزار شد و همین موضوع باعث اعتراض رسانه ها و ترک جلسه توسط خبرنگاران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان انتقال خون ایران در سفری دو روزه از شنبه هشتم خرداد به استان گلستان سفر کرده و در برنامه های متعدد حضور دارد. دومین برنامه حضور رئیس سازمان انتقال خون درگلستان به میزبانی این اداره کل و در روز یکشنبه ساعت ۸ صبح اعلام شد و از رسانه ها نیز برای پوشش این برنامه توسط روابط عمومی دعوت به عمل آمد.

همایش کارکنان انتقال خون استان گلستان با رئیس سازمان انتقال خون ایران قرار بود ساعت هشت صبح یکشنبه برگزار شود اما این جلسه در شرایطی که خبرنگاران در نشست حضور داشتند، به تاخیر افتاد و دلیل آن هم حضور قریب الوقوع و بدون برنامه ریزی قبلی علی اکبر پورفتح الله در شهرستان کردکوی اعلام شد.

تاخیر این برنامه از یک ساعت آغاز و تا سه ساعت طول کشید و به همین دلیل رسانه ها نشست را ترک کردند.

خبرنگاران برای پوشش خبری این همایش از ساعت هشت صبح در اداره کل منطقه ای انتقال خون استان گلستان حاضر بودند اما مسئول روابط عمومی انتقال خون استان گلستان اعلام کرد که جلسه با یک ساعت تاخیر آغاز می شود. خبرنگاران تا ساعت ۹ نیز منتظر برگزاری جلسه بودند اما در اقدامی عجیب این همایش به ساعت ۱۱ موکول شد.

خبرنگاران پس از حضور رئیس سازمان انتقال خون برای مصاحبه به وی مراجعه کردند که با پاسخ «وقت ندارم و باید در همایش شرکت کنم» مواجه شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدتی است که تاخیر های چند ساعته در جلسات مدیران استان گلستان رخ می دهد و این موضوع در جلسات عالی ترین مدیر استان یعنی استاندار تا جلسات مدیران کل و معاونان شهرستان ها نیز دیده می شود.

 

کد خبر 3670949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha