به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه كميته حمل و نقل ستاد برگزاري مراسم بيست وهفتمين سالگرد ارتحال ملكوتي حضرت امام خمينی (ره) استان قزوين به منظور برنامه ريزی جابجائی زائران و تامين ايمني سفر روز یکشنبه در اداره پایانه ها برگزار شد.
صمد کاکاوند در این جلسه گفت: براساس هماهنگي هاي بعمل آمده با انجمن های صنفی شركت ها و رانندگان بخش حمل و نقل مسافربری عمومی قزوين مطابق سالهای قبل براي اعزام زائران شهرستانهاي تابعه استان از جمله تاكستان، بوئين زهرا، البرز، آبيک، آوج تمهيدات لازم را براي تامين ناوگان مورد نياز اندیشیده است.
وی افزود: در این راستا برای اعزام ۱۲ هزار نفر از رائران به مراسم بيست و هفتمين سالگرد ارتحال حضرت امام خمينی (ره) پیش بینی لازم انجام شده است.
رئيس اداره مسافر اداره كل حمل و نقل و پايانه هاي استان قزوين گفت: برای اعزام زائران مرقد مطهر امسال از استان ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است که تاکنون برنامه ریزی برای تامین ۱۵۰ اتوبوس انجام شده و با هماهنگی بخش خصوصی و ظرفیت های دیگر استان برای تدارک بقیه اتوبوس ها اقدام می شود.
وی بیان کرد: در سال گذشته ۸۵۰۰ نفر با استفاده از ۲۰۷ دستگاه اتوبوس و ۱۵ دستگاه مینی بوس توسط ناوگان حمل و نقل عمومی شرکت های مسافربری استان قزوین به مرقد مطهر امام اعزام شدند.
در اين جلسه اعضاء كميته حمل و نقل ستاد بزرگداشت بيست و هفتمين سالگرد ارتحال ملكوتي حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران در خصوص برنامه ريزي و جابجایی به موقع زائران و چگونگی اعزام و استفاده بهينه از ناوگان مسافری بحث و تبادل نظر کردند.
نظر شما