پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۳۱

استاندار مازندران:

نقشه راه مبارزه با قاچاق کالا در مازندران نداریم

نقشه راه مبارزه با قاچاق کالا در مازندران نداریم

ساری - استاندار مازندران گفت: نقشه راه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر دوشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استانداری، نبود نقشه راه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز را ازجمله مشکلات بیان کرد و گفت: برای تهیه نقشه راه باید استان ازنظر قاچاق کالا و ارز آنالیز و بررسی شود.

وی اظهار داشت: اگر نقشه راه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز تهیه نشود، اجرای برنامه‌های ساماندهی و مبارزه با مشکل مواجه می‌شود.

وی خواستار شناسایی پنج محور برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد و گفت: از بین این محورها باید یک محور به‌عنوان اولویت قرار گیرد.

استاندار مازندران بابیان اینکه بیشتر کالاهای قاچاق استان جزو کالاهای خرد است عنوان کرد: در سال گذشته هزار و ۳۷۳ نفر در ارتباط با قاچاق کالا در استان دستگیر و سه هزار و ۵۳۴ فقره پرونده دراین‌ارتباط تشکیل‌شده است.

فلاح جلودار ادامه داد: امسال یکی از سیاست‌های مهم اقتصاد مقاومتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به شمار می‌رود بنابراین باید کتابچه‌ای درباره طرح‌های مقابله با قاچاق کالا و ارز تهیه شود.

علی پیرفلک دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران از تهیه و ابلاغ نقشه راه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال گذشته خبر داد.

کد خبر 3672612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha