پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۴۹

مدیرکل جدید اوقاف گلستان معرفی شد

مدیرکل جدید اوقاف گلستان معرفی شد

گرگان- حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی خورشیدی به‌عنوان مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان گلستان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه‌شنبه، در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان، حجت‌الاسلام سید جواد رئوف سیدنژاد تودیع و حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی خورشیدی به مدت سه سال مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان شد.

مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در چند سال اخیر خوب درخشیده است.

حجت الاسلام سید جواد رئوف سید نژاد اظهار کرد: تغییر و تحول عمده در نیروی انسانی، تدوین ۳۶ طرح برای امامزادگان، اجرای ۹۳۲ برنامه متنوع فرهنگی، اعزام مبلغین اعزامی و بومی در مناسبات مختلف، صدور ۵۰۰ حکم هیئت‌امنا، صدور ۵۰۰ سند مالکیت موقوفات، ساخت‌وساز بیش از ۲۰ هزار مترمربع در موقوفات از مهم‌ترین برنامه‌ها در سال‌های ۹۱ تاکنون بوده است.

وی افزود: بزرگ‌ترین مجتمع تجاری موقوفه شمال کشور در گرگان در حال احداث است و در بزرگ‌ترین باغ موقوفه کشور نیز که در استان گلستان قرار دارد در ۳۶۹ هکتار زمین ۱۸۰ هزار اصله درخت کاشته شده است.

مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان گلستان نیز در این مراسم گفت: تبدیل امامزادگان به قطب‌های فرهنگی از مهم‌ترین اقدامات سازمان اوقاف و امور خیریه است.

حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی افزود: اجرای نیت واقفین و ادامه فعالیت‌های عمرانی در امامزادگان نیز از دیگر برنامه‌های سازمان اوقاف و امور خیریه استان گلستان است.

کد خبر 3673368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha