پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۰۱

رئیس مرکز ملی فضایی:

همکاری‌‌های بین‌المللی کشور در حوزه فضایی افزایش می‌یابد

همکاری‌‌های بین‌المللی کشور در حوزه فضایی افزایش می‌یابد

رئیس مرکز ملی فضایی گفت: همکاری‌های بین‌المللی کشور در حوزه علوم و فناوری فضایی افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر منطقی، در حاشیه بازدید از پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: تفاهم نامه‌های همکاری زیادی با دیگر کشورها در حوزه علوم و فناوری های فضایی داریم و توافقات خوبی با برخی از این کشورها داشته ایم که پژوهشگاه فضایی نیز می‌تواند در برخی از این محورها حضور فعال داشته باشد.

وی افزود: در راستای برنامه ده ساله دوم فضایی کشور، ماموریت‌های اصلی مراکز دانشگاهی و برخی از مراکز فناوری مشخص شده و در دست پی‌گیری و اجرا است.

به گفته منطقی، هدف از این بازدید، آشنایی بیشتر با توانایی‌ها و امکانات فنی و تجهیزاتی پژوهشگاه فضایی ایران به‌منظور تدوین برنامه‌های حمایتی و  همکاری در جهت توسعه فناوری‌های فضایی است.

وی تصریح کرد: این پژوهشگاه در زمینه دستیابی به برخی از فناوری‌های کلیدی مورد نیاز در حوزه فضا از پتانسیل خوبی برخوردار است.

رئیس مرکز ملی فضایی ایران از مرکز آزمون و یکپارچه‌سازی سامانه‌های فضایی پژوهشگاه فضایی ایران که فاز اول آن از بهمن ۹۴ به بهره‌برداری رسیده است و همچنین از پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران و آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و پروژه‌های این پژوهشکده، بازدید کرد و در جریان امکانات و تجهیزات این مرکز و توانایی‌های آن برای توسعه سامانه‌های فضایی قرار گرفت.

کد خبر 3673427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha