پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵

آیت الله سبحانی:

آل سعود تفکر اموی دارد/ تعطیلات حوزه کاهش یابد

آل سعود تفکر اموی دارد/ تعطیلات حوزه کاهش یابد

قم - یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه آل سعود می‌خواهد کشته شدن زائران در حج سال گذشته را به خدا نسبت دهد تا خود را تبرئه کند، گفت: این‌ها تفکر اموی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی جعفر سبحانی صبح چهارشنبه در درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به کشته شدن هشت هزار نفر در حج سال گذشته اظهار داشت: هشت هزار نفر در این مراسم کشته شده‌اند آن وقت مفتیان آل سعود می‌گویند این مسئله قضا و قدر الهی بوده است.

وی با بیان اینکه آل سعود می‌خواهد امور ناشایست خود را به خدا نسبت دهد تا خود را تبرئه کند، اضافه کرد: این‌ها تفکر اموی دارند زیرا معاویه نیز زشتی‌های خود را به قضا و قدر الهی ربط می‌داد تا مردم را فریب بدهد.

آیت الله سبحانی تأکید کرد: باید مراقب بود تا فکر جبر در جامعه رشد نکند زیرا این تفکر، ابطال کردن تمام زحمات انبیا است.

اگر حوزه می‌خواهد رشد علمی داشته باشد باید تعطیلاتش کم شود

استاد سطوح عالی حوزه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما در طول یک سال ۱۵۰ درس تشکیل داده‌ایم که نشان می‌دهد نصف سال تعطیل بوده است.

وی اظهار داشت: باید برای کم شدن این تعطیلات فکری اندیشیده شود و من از شورای عالی و بزرگان حوزه می‌خواهم تا تعطیلات را کم کنند.

آیت الله سبحانی ادامه داد: اگر حوزه می‌خواهد رشد علمی داشته باشد باید تعطیلاتش کم شود و حتی ایام تعطیل نیز به درس و بحث پرداخته شود.

این مفسر قرآن کریم اضافه کرد: برخی از بزرگان چندین ساعت مطالعه مداوم داشتند و برخی از آثار علمی نیز در روزهای تعطیل توسط همین افراد نوشته و یا تدریس شده است.

کد خبر 3674234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha