پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۴۲

طی مراسمی؛

برترین‌های تنیس روی میز قم تجلیل شدند

برترین‌های تنیس روی میز قم تجلیل شدند

قم - بازیکنان، مربیان و داوران برتر تنیس روی میز استان قم طی مراسمی با حضور مسئولان ورزشی تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از برترین‌های تنیس روی میز استان قم ظهر چهارشنبه در تالار مدائن قم برگزار شد و در این مراسم چهره‌های تأثیرگذار رشته تنیس روی میز در قم مورد قدردانی قرار گرفتند.

در این مراسم که به همت هیئت تنیس روی میز استان قم برگزار شد مهرداد علی‌قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز، محمود نظری دبیر این فدراسیون و روح الله رمضانی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قم حضور داشتند.

مهدی کریمی رئیس اداره امور ورزش و تفریحات سالم  سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم، نمایندگان تربیت بدنی آموزش و پرورش استان قم و نیز ورزشکاران، مربیان، داوران و خانواده‌های آن‌ها از حاضران در این برنامه بودند.

محمد عموییان رئیس هیئت تنیس روی میز استان قم در این مراسم با تمجید از عملکرد پینگ پنگ بازان جوانان قم در رویدادهای مختلف کشوری بر نقش تنیس روی میز قم در توسعه فرهنگ ورزش در بین عموم مردم و برنامه آن برای رشد ورزش همگانی سخن گفت.

مهرداد علی‌قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز نیز در سخنانی از حضور سیدمحمدمعین منتظری پینگ پنگ باز نونهال قمی در مسابقات طرح هوپس تنیس روی میز آسیا در هند خبر داد و اعلام کرد که این پینگ پنگ باز قمی از 16 مرداد در هند در این رقابت‌ها حاضر خواهد بود.

مهدی کریمی رئیس اداره امور ورزش و تفریحات سالم  سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم نیز از همیاری هیئت تنیس روی میز در توسعه برنامه گسترش ورزش همگانی در قم توسط شهرداری تمجید کرد و ابراز امیدواری کرد پایگاه‌های تنیس روی میز در طرح‌های آینده فرهنگی ورزشی شهرداری در بوستان‌های قم افزایش پیدا کند.

در این مراسم از قهرمانان تنیس روی میز قم در دو بخش مردان و زنان، داوران مطرح این رشته از جمله ولی الله دیرباز و محمد عموییان، نفرات برتر رنکینگ بزرگسالان استان قم، مربیان و داوران بخش بانوان هیئت تنیس روی میز و آزاده مهدوی نایب رئیس هیئت تنیس روی میز تجلیل شد.

ابراهیم پازوکی از برنامه رادیویی همگام با ورزش قم، حامد اسماعیلی از پایگاه خبری قم اسپورت، خبرگزاری مهر، روزنامه همشهری و روزنامه 19 دی، رضا سپاهی از باشگاه خبرنگاران جوان و رضا جعفری از خبرگزاری فارس به عنوان اهالی رسانه حامی تنیس روی میز تقدیر شدند.

کد خبر 3674856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha