۲۵ مرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۳۴

قائم مقام فناوري اطلاعات و ارتباطات وزير علوم :

نگرش مبتني بر فناوري اطلاعات بايد در وزارت علوم حاكم شود / نرم افزارهاي كاربردي دانشگاه ها طراحي و توليد مي شوند

نگرش مبتني بر فناوري اطلاعات بايد در وزارت علوم حاكم شود / نرم افزارهاي كاربردي دانشگاه ها طراحي و توليد مي شوند

با توجه به برنامه چهارم توسعه و چشم انداز بيست ساله كشور و برنامه هايي كه وزير علوم به مجلس ارائه داده است و همچنين در راستاي دستيابي به دولت الكترونيك به نظر مي رسد بايد جهت به كارگيري IT سازماندهي مشخصي صورت گيرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "محمد حسن شفازند" صبح امروز در كنسرسيوم فناوري اطلاعات دانشگاه ها در وزارت علوم افزود: اگر اجلاس جامعه جهاني اطلاعاتي را مرور كنيم، دسترسي به منابع اطلاعاتي و ارتباطاتي بايد براي همه و در همه جا و تحت هر شرايطي امكان پذير باشد. اين ديدگاه بايد در تمامي مراكز دانشگاهي دسترسي به منابع اطلاعاتي وجود داشته باشد.

قائم مقام وزير علوم در فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: بايد در وزارت علوم نگرشي مبني بر فناوري اطلاعات حاكم باشد و با رويكرد دولت الكترونيك با دستگاه هاي مختلف ارتباط داشته باشد.

وي ادامه داد: در اين راستا ابتدا بايد زير ساخت هاي لازم را در زمينه همكاري با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات فراهم و شبكه، سخت افزارهاي مناسب با شبكه، تجهيز دانشگاه ها به آن، نرم افزارهاي مورد نظر و سيستم عامل مطمئن را ايجاد كرد. همچنين معماري سازماني را در كليه واحدهاي وزارت علوم به وجود آورد.

شفازند فراهم سازي مديريت شبكه اي نيروي انساني متخصص و مجرب و منابع مالي و امكانات و به كارگيري فناوري اطلاعات به صورت برنامه ريزي شده، هدفمند و هوشمندانه را در وزارت علوم ضروري دانست و گفت: اهداف و مأموريت هاي كنسرسيوم IT دانشگاه هاي سراسر كشور كمك به تجاري سازي دانش و دستاوردهاي تحقيقاتي، استفاده از پتانسيل علمي موجود در دانشگاه ها و تعامل با بخش خصوصي و فراهم كردن بسترهاي لازم جهت پيوند صنعت و دانشگاه است.

وي اظهار داشت: پيشگيري از فعاليت هاي موازي و پراكنده در دانشگاه هاي كشور، كاهش هزينه ها، طراحي و توليد نرم افزارهاي كاربردي دانشگاه ها اعم از نرم افزارهاي پژوهشي مديرتي، انجام پروژه هايي در زمينه آموزش هاي مبتني بر فناوري اطلاعات و ارتباطات، توسعه سيستم هاي اطلاعات مديريت و نرم افزارهاي صنعتي و اتوماسيون اداري، توليد و توسعه محصولات مرتبط با فناوري اطلاعات و ارتباطات قابل عرضه به بازار از ديگر مأموريت هاي اين كنسرسيوم به شمار مي آيد.

قائم مقام فناوري اطلاعات و ارتباطات وزارت علوم استفاده از راه اندازي پايگاه web، پياده سازي سيستم نظرسنجي اينترنتي، ايجاد سيستم مكانيزه بدون كاغذ و يكپارچه سازي سيستم هاي اتوماسيون اداري را از رويكردهاي دولت الكترونيك دانست.

کد خبر 367508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha