به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی صبح شنبه در دیدار با اعضای حزب موتلفه اسلامی شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۵ خرداد سال ۴۲ اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره قیام ۱۵ خرداد وظیفه همگان است.
امام جمعه ورامین افزود: مردم ورامین به دلیل حضور موثر در قیام ۱۵ خرداد، مورد سخت ترین محدودیت ها از سوی رژیم شاه قرار گرفتند و از بسیاری امکانات محروم شدند اما هیچگاه از حرکت در مسیر حق پشیمانی به خود راه ندادند.
وی با اشاره به این نکته که اتحاد و همدلی ملت ایران زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد، ادامه داد: در سایه اتحاد و همدلی ملت ایران که برای آن هزینه های فراوانی نیز داده شد، انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین تأکید کرد: دنیای شرک و کفر و استکبار جهانی در برابر انقلاب اسلامی ایران زمین گیر شده است و قطعا شکست نهایی را هم متحمل خواهد شد.
وی یادآور شد: نظام اسلامی ایران باید به نظام جهانی حضرت مهدی(عج) متصل شود و باید در این زمینه همه ما به رسالت و وظیفه خود عمل کنیم.
نظر شما