حجت الاسلام جعفرپور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه به مناسبت فرارسیدن ماه پر خیر و پرکت رمضان بیش از ۱۲۰ مسجد، حسینیه و تکیه در بروجرد غبارروبی شده است اظهار داشت: ماه رمضان ماه میهمانی بندگان نزد خداوند متعال است و مساجد بهترین خانه برای راز و نیاز عابدان با معبود خویش است، لذا این اماکن مقدس را برای میهمانان الهی آماده و مهیا شوند.
وی افزود: در این ماه پر خیر و برکت بیش از ۳۰۰ مبلغ و روحانی برای ترویج احکام دینی و شرعی به نقاط مختلف در سطح شهرستان اعزام خواهند شد تا در این ماه با تفسیر و تنزیل قرآن مردم را در راه رسیدن به کمالات و معنویات ارشاد و راهنمایی کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد عنوان کرد: برنامه هایی که برای این یک ماه در شهرستان در نظرگرفته شده را برگزاری دعا و نیایش های مختص رمضان، برگزاری مراسم محفل انس با قرآن در مساجد، تکیه ها و برگزاری مراسم لیالی پر فیض قدر و چندین نمایشگاه فرهنگی با موضوع رمضان در سطح شهرستان عنوان کرد.
حجت الاسلام جعفر پور اظهار داشت: ماه رمضان فرصت مناسبی است تا انسان با امتحان الهی خود را در هم آمیخته و در این ماه که هر شبانه روز آن مملو از خیر و برکات و امرزش است، بندگان نامه اعمال خود را با طلب عفو مغفرت به خصوص در لیالی قدر درخشان کنند.
وی افزود: در ماه مبارم رمضان در شهرستان بروجرد شاهد حضور یکی از مفسران نامی کشور برای نخستینبار نیز خواهیم بود.
نظر شما