پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۸

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه اصفهان خبر داد:

ابداع شیوه‌ جدید برای افزایش ایمنی لوله‌های انتقال نفت در اصفهان

ابداع شیوه‌ جدید برای افزایش ایمنی لوله‌های انتقال نفت در اصفهان

اصفهان- مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران - منطقه اصفهان گفت: برای شناسایی عیوب و بالابردن ضریب ایمنی جوشکاری لوله‌های نفت خام، متخصصان اصفهان از شیوه جریان گردابی استفاده کردند.

مجتبی بشارتیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از شیوه‌های متداول برای بازرسی و تست جوشکاری لوله‌های مواد نفتی، روش آلتراسونیک است.

وی اعلام کرد: بازرسین این واحد در منطقه اصفهان به منظور حصول اطمینان بیشتر از محل‌های جوش لوله برای نخستین بار در شرکت از شیوه جدید ترکیبی آلتراسونیک و جریان گردابی در هدر منیفولد (خروجی) مرکز انتقال نفت شماره چهار مارون به اصفهان استفاده کردند.

مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران - منطقه اصفهان در مورد برتری این روش نسبت به سایر روش‌های معمول گفت: از طریق روش ترکیبی امکان اسکن عمق ضخامت و شناسایی عیوب نزدیک به سطح در لوله مورد جوشکاری در محدوده‌های کوچک امکان پذیر خواهد بود.

وی درباره اجرای این روش مرکز انتقال نفت شماره چهار ایذه گفت: وجود خوردگی‌های داخلی نامشخص در این لوله و احتمال کاهش ضخامت زیاد در ناحیه جوشکاری، ریسک عملیات را افزایش می‌دهد بنابراین نیاز به روشی بود تا علاوه بر تشخیص وضعیت ضخامت خوردگی لوله مورد جوشکاری، خطر عملیات جوشکاری در حین سرویس را نیز کاهش دهد در نتیجه با بکار گیری این روش و اطمینان از نتیجه این تست، همکاران واحد مهندسی تعمیرات خط توانستند با موفقیت عملیات جوشکاری نصب پچ بر روی بخش معیوب لوله را انجام دهند.

بشارتیان یادآور شد: می‌توان از روش Eddy Current تحت شرایطی برای حصول اطمینان از عدم وجود عیوب سطحی یا نزدیک به سطح در قطعات خاص دستگاه‌هایی مانند توربین‌ها و غیره نیز استفاده کرد.

کد خبر 3680675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha