حمید قاسمی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت:طبق گزارش های گرفته شده از ایستگاه های سنجش آلودگی میزان ذرات معلق در هوا کاهش یافته است و هواي تبريز نسبت به دیروز وضعیت بهتری را صاحب شده که تعداد ذرات۱۰میکرون به ۱۱۲ پی. اس. آی رسیده است.
وی افزود:دیروز کمیته اضطراری در خصوص آلودگی تشکیل دادیم که بر اساس اعلام هواشناسی این ریزگردهای عربی تا آخر هفته در استان ماندنی هستند ولی خوشبختانه بارش باران در شهرستان مرند و برخی از شهرستان ها و باد محلی تا حدود زیادی این ریزگردها را از منطقه دور کرد.
مدیر کل محیط زیست آذربایجانشرقی با اشاره به وضعیت کلی هوای تبریز افزود:با توجه به اینکه اگر شاخص بالای ۱۰۰ باشد هوا ناسالم است پس از گروههای حساس سنی سالخوردگان و کودکان و افرادی که در بیمارهای قلبی هستند خواهشمندیم حتی المقدور از تردد در هوای باز اجتناب کنند.
گفتنی است، شاخص آلودگی هوا کمتر از ۱۰۰ پی. اس. آی سالم، بین ۱۰۰ و ۲۰۰ ناسالم، بین ۲۰۰ و ۳۰۰ وضعیت اضطرار و ۳۰۰ به بالا وضعیت بحرانی به شمار می رود.
نظر شما