پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد:

۱۲۰ میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد موردنياز است

۱۲۰ میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد موردنياز است

مشهد ـ مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس شهر مشهد مورد نياز است.

علی‌اصغر نیشابوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مصوبه روز گذشته هيئت دولت مبنی بر اختصاص دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی ناوگان عمومی کلانشهرها از جمله مشهد، اظهار كرد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی یک فرآیند مستمر است که این فرآیند هر سال اتفاق می‌افتد زیرا هر سال تعدادی از اتوبوس‌های ناوگان به سن فرسودگی می‌رسند و باید به همان تعداد اتوبوس جدید وارد ناوگان اتوبوسرانی شود تا عمر ناوگان ثابت بماند.

وی با اشاره به اینکه میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی ۹ سال است، گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است، اگر بتوانیم سالانه ۲۵۰ دستگاه اتوبوس جدید را وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد کنیم و ۲۵۰ دستگاه اتوبوس فرسوده از ناوگان خارج شود، میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی را ثابت نگاه داشته‌ایم، در غیر اینصورت سن ناوگان اتوبوسرانی به بالای ۱۰ سال می‌رسد که این عدد اصلا قابل قبول نیست.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی مشهد افزود: با نگاه خوب شهردار، مدیران ارشد شهرداری و اعضای شورای شهر، ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در سال ۹۵ در بودجه اتوبوسرانی گنجانده شده است که ۵۰ درصد آن بودجه نقدی است و مابقی آن باید در تهاتر با شرکت‌های تولید کننده حاصل شود.

نیشابوری با اشاره به مصوبات قبلی هيئت دولت در رابطه با اختصاص ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به مشهد گفت: از مصوبه قبلی هيئت دولت مبنی بر تامین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای ناوگان اتوبوسرانی مشهد، تنها ۱۰۰ دستگاه تامین اعتبار شده است که ۵۰ درصد این اعتبار به حساب سازمان واریز شده است و اعتبار ۱۰۰ دستگاه دیگر نيز تأمین نشده است.

وی بيان كرد: شهرداری بعد از مصوبه هيئت دولت اقدام به عقد قرارداد با شرکت تولید کننده کرده است و پیش پرداخت ۱۰۰ دستگاه دوم را نیز پرداخت کرده است.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با بيان اينكه سهم مشهد از مصوبه دیروز هیئت دولت به منظور نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی بار و مسافر کلانشهرها مشخص نشده است، گفت: با توجه به ظرفیت مشهد و اینکه بعد از تهران، فعال‌ترین ناوگان اتوبوسرانی و بیشترین تعداد جابه‌جایی مسافر را داریم، پیش‌بینی می‌شود سهم قابل توجهی از این تسهیلات به مشهد اختصاص یابد.

کد خبر 3681758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • آ ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
      0 0
      تو مشهد اتوبوسهای جدید که کولرهاش کار نمیکنن