پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰

فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان:

آخرین خبرها از درگیری با تروریستها در خاش/هدف انفجار در مساجد بود

آخرین خبرها از درگیری با تروریستها در خاش/هدف انفجار در مساجد بود

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از به هلاکت رسیدن پنج تن از عوامل تروریستی در خاش خبر داد وگفت: در این عملیات مقادیر معتنابهی مواد منفجره به منظور عملیات تروریستی در عمق کشور کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر سردار حسین رحیمی درباره جزییات این خبر گفت: در پی اطلاعات به دست آمده مبنی بر ورود یک تیم تروریستی جیش الظلم (گروهک جیش العدل) از کشور همسایه به داخل ایران با هدف انجام اقدامات خرابکارانه در مساجد و تکایا به منظور ممانعت از عزاداری شهروندان؛ اعضای این گروه در ۳۰ کیلومتری خاش توسط ماموران انتظامی شناسایی و با آنان درگیر شدند.

وی افزود: در این درگیری مسلحانه، پنج نفر از اشرار توسط ماموران انتظامی استان به هلاکت رسیدند؛ همچنین یک نفر از سربازان نیروی انتظامی نیز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این عملیات، ۶۰ کیلوگرم مواد اولیه پیش ساز بمب به همراه مقادیر قابل توجهی تله های انفجاری، سلاح، نارنجک و آرپی‌جی از یک دستگاه خودرو کشف شد. عملیات پاکسازی در منطقه همچنان ادامه دارد.

کد خبر 3685114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha