به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله بازوند در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم که غروب دوشنبه در تالار امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: ۵ هزار و ۵۸۰ مجوز در سال ۹۰، سه هزار و ۵۰ مجوز در سال ۹۱، ۹۵۲ مجوز در سال ۹۲، ۶۴۶ مجوز در سال ۹۳ و هزار و ۹۴ مجوز در سال ۹۵ برای مشاغل خانگی استان قم صادر شده است.
وی گفت: افزایش درآمد، رفاه اجتماعی و کیفیت محصولات، حذف هزینه ایاب و ذهاب، امکان فعالیتهای پاره وقت، افزایش استقلال افراد و پایین بودن هزینه سرمایهگذاری از مزایای واحدهای تولیدی کوچک و متوسط است.
در قم حضور زنان در بازار کار پایینترین مقدار را به خود اختصاص داده است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در استان قم حضور زنان در بازار کار پایینترین مقدار را به خود اختصاص داده است، گفت: برخی در دستگاههای اجرایی عملکرد سلیقهای دارند.
وی نبود سمینارهای تخصصی و همکاری نامناسب شهرداری در راهاندازی بازارچهها و نمایشگاههای عرضه محصولات را از مشکلات مشاغل خانگی برشمرد و گفت: ارائه غرفههای رایگان برای فروشندگان در راستای حمایت از مشاغل خانگی باید مورد توجه باشد.
بازوند افزود: عدم برگزاری آموزشهای تکمیلی فنی و حرفهای، بیمه نکردن مشاغل خانگی و سقف پایین تسهیلات بانکی از عوامل عدم استقبال از این مشاغل است که باید با همیاری مسئولان برطرف شود.
وی با تأکید بر اینکه بر اساس قانون، مشاغل خانگی و تعاونیهای توزیع و مصرف از قوانین نظام صنفی معاف هستند، تصریح کرد: اتاق اصناف استان قم تا ۲۵ خرداد مهلت داده که اگر تعاونیهای توزیع و مصرف مجوزهای خود را پیگیری نکنند، پلمپ میشوند؛ با توجه به اینکه اکنون دو هزار و ۹۶۰ نفر در تعاونیها اشتغال دارند باید درباره این اقدام تجدید نظر شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم گفت: مصوبه ارائه نکردن خدمات دستگاههای اجرایی به افرادی که کارت پایان خدمت ندارند، موجب میشود تا بیمه بخشی از کارگران استان قم قطع شود که این امر مشکلاتی را فراهم میآورد.
نظر شما