پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰

علی رغم مخالفت کشورهای اسلامی؛

ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل به رژیم صهیونیستی رسید

ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل به رژیم صهیونیستی رسید

بیش از هشتاد عضو سازمان ملل متحد در رأی گیری به عمل آمده در کمیته ششم حقوقی مجمع از ریاست رژیم صهیونیستی حمایت نکردند، با این حال ریاست کمیته به این رژیم سپرده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، انتخابات تعیین هیات رئیسه کمیته های فرعی شش گانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای نشست ۷۱ این مجمع که قرار است کار خود را از اواخر شهریور ماه سال جاری آغاز کند روز دوشنبه در محل  سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.

در رأی گیری به عمل آمده در کمیته ششم (حقوقی) این مجمع، رژیم صهیونیستی که از طرف گروه کشورهای غربی برای ریاست این کمیته معرفی شده بود، به علت عدم وجود رقیب و علی رغم مخالفت کشورهای اسلامی به این عنوان انتخاب شد.

بیش از هشتاد عضو سازمان ملل متحد در این رأی گیری از ریاست رژیم صهیونیستی حمایت نکردند.

در جریان جلسه رأی گیری مزبور سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب، سوریه و جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با نامزدی رژیم صهیونیستی سخنرانی کردند.

نماینده کشورمان در این جلسه از تصمیم این کمیته برای انتخاب رژیم صهیونیستی به عنوان رئیس کمیته اظهار تأسف کرد و این انتخاب را موجب ضربه به اعتبار و جایگاه کمیته حقوقی سازمان ملل متحد دانست.

نماينده كشورمان گفت: رژیم صهیونیستی سمبل نقض مقررات حقوق بین‌المللی و قانون گریزی است و انتخاب آن به ریاست کمیته حقوقی مجمع عمومی مایه تأسف است.

وی با اشاره به موارد متعدد نقض اصول منشور ملل متحد، قواعد حقوق بین الملل و حقوق بشر مردم فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی، به قطعنامه های مکرر سازمان ملل متحد در تقبیح و محکومیت اقدام‌ها این رژیم و نیز سرکشی و سرپیچی رژیم صهیونیستی از پذیرش درخواست های جامعه بین‌المللی اشاره کرد و در چنین شرایطی این انتخاب را به منزله تمسخر اصول منشور ملل متحد و آرمان هایی دانست که این سازمان برای نیل به آن‌ها بنیان گذاشته شده است.

گفتنی است انتخاب اعضاء هیات رئیسه کمیته های مجمع عمومی در اکثریت قریب به اتفاق موارد از طریق اجماع و بر اساس چرخش نوبتی در بین گروه‌های جغرافیایی صورت می گیرد.

در این انتخابات نیز ریاست کمیته ششم باید از میان کشورهای عضو گروه غربی انتخاب می‌شد و علی‌ رغم عدم وجود رقابت بر سر این پست، به درخواست کشورهای اسلامی این انتخابات از طریق رأی گیری و نه اجماع صورت گرفت.

همچنین در جریان انتخابات اعضای هیات رییسه کمیته ویژه سیاسی و استعمارزدایی، كشورمان با اجماع بعنوان معاون این كميته انتخاب گرديد.

کد خبر 3685487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha