پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۵۰

لایق در گفتگو با مهر:

قهرمانی در جام‌جهانی مقدمه‌ای برای موفقیت کشتی در المپیک است

قهرمانی در جام‌جهانی مقدمه‌ای برای موفقیت کشتی در المپیک است

مربی تیم ملی کشتی آزاد بعد از قهرمانی ایران در رقابتهای جام جهانی آمریکا گفت: در شرایطی در آمریکا به میدان رفتیم که هنوز برنامه‌ها و تمرینات سرعتی تیم ملی با جدیت آغاز نشده بود.

رضا لایق در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کشتی روزهای حساسی را پشت سر می گذارد اظهار داشت: خوشحالم که برای پنجمین سال متوالی قهرمان جام جهانی شدیم که سه قهرمانی از این تعداد بصورت متوالی در خاک آمریکا کسب شد. همین که دل مردم شاد شد و توانستیم پیش از المپیک، چنین موفقیتی را به ارمغان آوریم، برای مجموعه ملی پوشان کشتی آزاد کفایت می‌کند و خستگی از تن تمامی بچه‌ها در آمد.

وی با اظهار امیدواری که این پیروزی مقدمه ای برای درخشش در المپیک خواهد بود افزود: کسب قهرمانی در خاک آمریکا و در مصاف با تیم میزبان که از تمام داشته هایش استفاده کرد کار بسیار سختی بود که خوشبختانه توانستیم از این میدان سربلند خارج شویم.

مربی تیم ملی کشتی آزاد در پاسخ به این سوال که چرا برخی از ملی‌پوشان در حد و اندازه خود ظاهر نشدند گفت: ما در اوج تمرینات سنگین و پرفشار به جام جهانی اعزام شدیم و طبیعتا بچه‌ها به دلیل نزدیکی زمان المپیک در کوران تمرینات پرفشار بودند. طبیعتا ما هنوز کارهای سرعتی و تمرینات ویژه ای را برای جام جهانی پیگیری نمی کردیم و تمرینات سرعتی طبق برنامه باید از این پس در دستور کار بچه ها قرار گیرد. به همین دلیل هم بود که برخی از بچه ها با سختی و سنگینی کشتی می گرفتند.

لایق خاطر نشان کرد: نگاه ما به رقابتهای جام جهانی، حضور در میدان تدارکاتی و محک زدن ملی پوشان برای المپیک بود و در واقع با همین ذهنیت به میدان رفتیم.آنچه مسلم است ما برای تمامی کشتی ها برنامه داشتیم و هیچ کشتی گیری بدون برنامه ریزی وارد میدان نشد.

وی در خاتمه یادآور شد: سال المپیک است و طبیعتا کشتی به عنوان یکی از رشته‌های مدال آور این بازیها، روزهای سخت و حساسی را پشت سر می گذارد. در این راستا باید نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا ادامه برنامه های آماده سازی را اجرایی کرده و با یک آمادگی ۱۰۰ درصدی و ایده‌آل راهی المپیک شویم.

کد خبر 3685631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha