به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان وبلوچستان سیدمرتضی مدنی فدکی اظهارداشت: شخصی که اقدام به ورود خودرو تویوتا وانت لندکروز از مرز دریایی به منطقه آزاد چابهار نموده بود و با خروج غیر قانونی آن از منطقه مذکور در محدوده شهرستان سرباز با پلاک جعلی درحال تردد بود توسط مأمورین انتظامی توقیف و پس از طی تشریفات قانونی پرونده جهت رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ایرانشهر ارسال شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی بیان داشت: ارزش برآورد شده برای خودرو از سوی مراجع ذیربط بالغ بر یک میلیارد ریال بوده که متخلف با جعل گواهی مدارک اقدام به استفاده از خودرو نموده بود.
وی بیان داشت : شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ایرانشهر با شروع رسیدگی و تفهیم اتهام قاچاق یک دستگاه خودرو اقدام به اخذ دفاعیات متهم نمود که نامبرده در زمان رسیدگی هیچگونه مدرک قانونی دال بر تردد خودرو ارائه ننموده که پس از اخذ آخرین دفاع اقدام به صدور رأی مبنی بر محکومیت متخلف به میزان 1 میلیارد و پانصد میلیون ریال جزای نقدی و ضبط خودروی مورد نظر به نفع دولت نمود.
نظر شما