پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵

سال گذشته توسط کمیته امداد انجام شد؛

پرداخت بیش از ۲۶ میلیارد ریال کمک جهیزیه به نوعروسان در قم

پرداخت بیش از ۲۶ میلیارد ریال کمک جهیزیه به نوعروسان در قم

قم - معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد قم از اهدای هزار و ۲۳۱ فقره کمک جهیزیه ازدواج به ارزش ۲۶ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال به نوعروسان تحت پوشش طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم، مهدی عسگری یکی از برنامه‌های کمیته امداد را اهداء جهیزیه و کمک جهیزیه برشمرد و اظهار داشت: به دختران تحت پوشش کمیته امداد مبلغ ۳ میلیون تومان و پسران خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد نیز مبلغ یک میلیون تومان کمک هدیه ازدواج اهدا می‌شود.

وی از اهدای هزار و ۲۳۱ فقره کمک جهیزیه ازدواج در سال گذشته خبر داد و گفت: سال گذشته در قالب جهیزیه و کمک جهیزیه ۲۶ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال به مددجویان پرداخت شد.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد قم همچنین افزود: در دو ماهه اول امسال نیز ۱۴۴ جهیزیه به مبلغ حدود ۳ میلیارد ریال به مددجویان پرداخت شده است.

وی بیان داشت: ۲۷۵ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد قم نیز در نوبت دریافت کمک جهیزیه هستند که امیدواریم بتوانیم با مساعدت‌های خیرین کمک جهیزیه این تعداد را هم پرداخت نماییم.

عسگری در پایان گفت: به نوعروسان آموزش‌هایی قبل از اهدای جهیزیه همچون آموزش بهداشت روانی، آموزش آیین همسرداری، تربیت فرزند و مشاوره و... داده می‌شود.

اجرای برنامه‌های آموزش قرآن برای ۳ هزار مددجوی کمیته امداد در تابستان امسال

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت در تابستان امسال برای مددجویان کمیته امداد قم عنوان کرد: در تابستان امسال برنامه‌های مختلفی آموزشی و تفریحی، فرهنگی و هنری در قالب اوقات فراغت برای مددجویان کمیته امداد پیش بینی شده است.

عباس جوشقانیان یکی از برنامه‌های پیش بینی شده در اوقات فراغت امسال را ارائه آموزش‌های قرآنی برای مددجویان ذکر کرد و گفت: پیش بینی شده است تا در تابستان امسال برای ۳ هزار مددجو آموزش‌های قرآنی ارائه شود.

وی تصریح کرد: آموزش‌های قرآن شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، قرائت و ... خواهد بود.

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد قم بیان داشت: مددجویان تحت پوشش می‌توانند با ثبت نام در کانون‌های دائم و موقت کمیته امداد از این برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

جوشقانیان با بیان اینکه این آموزش‌ها کاملاً رایگان است و هیچ هزینه‌ای از مددجویان دریافت نمی‌شود، افزود: ارائه برنامه‌های آموزش قرآن در طول سال برای مددجویان انجام می‌شود، ولی در ماه مبارک رمضان و تابستان این برنامه به صورت ویژه پیش بینی شده است.

کد خبر 3687593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha