پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۸

شعرا در سوگ حضرت خدیجه (س) شعرخوانی کردند

شعرا در سوگ حضرت خدیجه (س) شعرخوانی کردند

دومین سوگواره شب شعر حضرت خدیجه (سلام الله علیها) همزمان با ایام رحلت ام‌المومنین با حضور شاعران دینی معاصر کشور در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برج میلاد تهران، در این مراسم که اجرای آن برعهده سعید بیابانکی بود، او در ابتدا درگذشت حمید سبزواری شاعر معاصر کشور را تسلیت گفت.

وی توضیح داد: حمیدسبزواری شاعری بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرچم دار این انقلاب بود و نام او با فرهنگ و شعر و ادبیات انقلاب گره خورده بود.

سپس کلیپی از شعرخوانی های حمید سبزواری نزد مقام معظم رهبری پخش شد.

در ادامه مراسم از غلامرضا سازگار به عنوان پیرغلام اهل بیت دعوت شد که شعر سروده شده خود را در وصف حضرت خدیجه (سلام الله علیها) بخواند.

پس از شعرخوانی استاد سازگار علیرضا شریفی مدیرعامل برج میلاد تهران، تندیس شعر حضرت خدیجه سلام الله علیها را به عنوان یکی از پیشکسوتان شعر معاصر دینی به او تقدیم کرد.

 این مراسم با شعرخوانی استاد مرتضی امیری ، تکتم حسنی شاعره افغانی، عارفه دهقانی، پیمان طالبی، حامد عسگری، میلاد حسنی و محمد قاسمی به اتمام رسید.

از نکات جالب توجه این مراسم نام نگاری حضرت خدیجه سلام الله علیها روی بوم توسط استاد نقاشیان از اساتید خط ، در طول مراسم بود. او نام مبارک حضرت خدیجه سلام الله علیها را به سبک خط شمسا که از ابتکارات خود او بوده است، نام نگاری کرد.

 

کد خبر 3688050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha