پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۴

معاون فرهنگی دادگستری استان زنجان:

اصحاب رسانه تأثیر بسزایی در آگاه‌سازی مردم‌دارند

اصحاب رسانه تأثیر بسزایی در آگاه‌سازی مردم‌دارند

زنجان- معاون فرهنگی اداره کل دادگستری استان زنجان گفت: نمایندگان حقوقی و اصحاب رسانه تأثیر بسزایی در آگاه‌سازی مردم‌ دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، بشیر مقدمی ظهر چهارشنبه در جلسه هم  اندیشی نمایندگان حقوقی ادارات، سازمان و شرکت‌ها، افزود: نمایندگان حقوقی باید در آگاه‌سازی جامعه نسبت به حقوق خود، تلاش کنند.

وی به نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در احقاق حقوق مردم اشاره کرد و یاد آور شد: امروز در کشورهای پیشرفته به این نتیجه رسیده‌اند که تنها قوه قضائیه و پلیس نمی‌تواند در پیشگیری از وقوع جرم  مؤثر باشد.

معاون فرهنگی اداره کل دادگستری استان زنجان به نقش خواص، روحانیون، اتاق اصناف در آگاه‌سازی مردم و احقاق حقوق  آنها اشاره کرد و افزود:  در این میان دهیاری‌ها هم نیز نقش بسزایی در آگاه‌سازی مردم  نسبت به حقوقشان دارند.

معاون فرهنگی دادگستری استان زنجان به پرداخت نشدن حق بیمه کارگر از سوی شرکت‌ها  اشاره کرد و افزود: این کار مورد رضایت خداوند نیست.

مقدمی تصریح کرد:  امروز در کشورهای پیشرفته به این نتیجه رسیده‌اند که تنها قوه قضائیه و پلیس نمی‌توانند در پیشگیری از وقوع جرم  مؤثر باشند و باید عزمی همگانی برای مقابله با جرم شکل بگیرد.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان حقوقی و اصحاب رسانه تأثیر بسزایی در آگاه‌سازی مردم‌دارند، گفت: باید فعالان اجتماعی نسبت به آگاه‌سازی مردم تلاش کنند.

معاون فرهنگی اداره کل دادگستری استان زنجان یاد آور شد: زنجان ازنظر حقوقی در سطح پایینی در مقایسه با برخی از استان‌ها است و باید همه آحاد جامعه با فرهنگسازی رسانه‌ها نسبت به حقوق خود آگاه شوند.

کد خبر 3692750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha