به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العهد، علی الاسود نماینده سابق پارلمان بحرین گفت: ساعات آینده در بحرین درباره آیت الله عیسی قاسم و نیز ادامه حرکت مسالمت آمیز مردم بحرین مهم است.همه باید به مسئولیت خود عمل کند.رژیم باید طرح مخرب خود را متوقف کند.
این در حالی است که تحصن مردمی در برابر منزل آیت الله عیسی قاسم همچنان ادامه دارد.
حسین رضی فعال حقوقی بحرینی اعلام کرد: تحصن در مقابل منزل آیت الله قاسم قابل پیش بینی بود زیرا وی نماد دینی و مورد احترام بحرینی هاست.از دو روز قبل تاکنون مردم در اینجا هستند و به تصمیم اتخاذ شده علیه شیخ قاسم معترض هستند.
عادل مرزوق از دیگر فعالان حقوقی نیز بیان کرد: ما اینجا در مقابل منزل آیت الله قاسم برای همبستگی با وی هستیم.این مرد(آیت الله قاسم) خدمات گرانبهایی به این کشور کرده است و هرگز از دایره تحرک مسالمت آمیز خارج نشده است.وی مردم دین و سیاست و حق است.
وی تاکید کرد: این شیخ عیسی قاسم بود که بحرین را در طی ۵ سال گذشته از حرکت به سوی پرتگاه حفظ کرده است.وی سوپاپ اطمینان امنیت کشور است.نمی دانیم چرا رژیم دست به اقدامی نزده است و نمی دانیم که علت سوق دادن رژیم به چنین تصمیمی چیست؟
نظر شما