پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۳

استاندار قزوین:

فرمانداران و بخشداران در اجرای سیاست های دولت ارزیابی می شوند

فرمانداران و بخشداران در اجرای سیاست های دولت ارزیابی می شوند

قزوین- استاندار قزوین گفت: فرمانداران و بخشداران در نحوه اجرا و تبیین سیاست های دولت تدبیر و امید و میزان رضایت مندی مردم تا پایان مردادماه امسال ارزیابی می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، فریدون همتی در همایش فرمانداران و بخشداران استان که با حضور معاونین و مدیران کل ستادی استانداری در استانداری برگزار شد گفت: حوزه معاونت سیاسی و امنیتی استانداری موظف است  کارنامه عملکرد فرمانداران و بخشداران درخصوص تبیین و تشریح مواضع و سیاست های دولت در مناطق مختلف و رضایتمندی مردم را تاپایان مردادماه بررسی و پس ازارزیابی جامع و دقیق، گزارشی از آن را برای استاندار ارسال کند.

وی افزود: در این بررسی باید مشخص شود میزان رضایتمندی مردم از عملکرد فرمانداران و بخشداران بعنوان نمایندگان دولت تا چه اندازه است و اگر نتایج ارزیابی ها ضعیف و غیر قابل دفاع باشد نسبت به تغییر و جایگزینی افراد اقدام خواهد شد.

استاندارقزوین تصریح کرد: فرمانداران و بخشداران باید در کمال ادب و متانت سیاستها و برنامه های دولت تدبیر و امید را در شهرستان ها و بخش ها پیگیری و برای گروه های مختلف تبیین کنند و با برگزاری جلسات در روستاها، محافل و مجالس مختلف، تعامل و ارتباط خوب و نزدیکی با همه جریان های سیاسی، ائمه جمعه داشته باشند و بتوانند خدمات و دستاوردهای دولت را برای مردم تشریح و از سیاست ها و گفتمان دولت در مناطق دفاع منطقی کنند.

همتی با تاکید بر حضور و شرکت فرمانداران وبخشداران در نمازهای جمعه و ضرورت تعامل و همدلی با ائمه محترم جمعه گفت: پاسخگویی به سوالات و انتقادات باید درکمال ادب، اخلاق، متانت، سعه صدر و عقلانیت باشد و تنویر افکار عمومی و ایجاد همدلی و جذب مشارکت همگان در مسیر توسعه و تعالی هدف اصلی باشد.

نماینده عالی دولت در استان ارتباط خوب با علمای منطقه و تبیین برنامه های دولت برای ائمه جمعه و جماعات را از شاخصه های یک فرماندار و بخشدار موفق ذکر کرد و افزود: تعامل و ارتباط نزدیک با نمایندگان جدید استان در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باید در دستور کار فرمانداران و بخشداران باشد و از این ظرفیت برای پیگیری دغدغه ها و مسائل استان و شهرستان ها در سطوح ملی حداکثر استفاده و بهره برداری صورت گیرد.

استاندار بیان کرد: از فرمانداران و بخشداران انتظار می رود در جذب حداکثری سرمایه گذار در مناطق و نواحی مختلف تلاش کنند و مسائل سرمایه گذاری را با جدیت پیگیری کنند و در ایام باقی مانده از ماه مبارک رمضان هم حضور پر رنگی در مساجد و محافل مذهبی داشته باشند و از این فرصت با ایراد سخنرانی به تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تحرک صنایع و واحدهای تولیدی، مهار تورم و ثبات بازار بپردازند.

وی گفت: ساماندهی مسائل اجتماعی نظیر تکدی گری، اعتیاد، طلاق و دیگر معظلات اجتماعی در دستور کار فرمانداران و بخشداران قرار گیرد و از آنجا که تکریم مردم، حرف اول و آخر دولت تدبیر و امید است باید دسترسی مردم به فرمانداران و بخشداران به سهولت و راحتی صورت گیرد و درب اتاقشان به روی همه باز باشد و یک برنامه منظم و هفتگی ملاقات عمومی داشته باشند.

همتی اظهارداشت  بازرسی مرتب از ادارات شهرستان و مراکز خدمات رسانی از قبیل بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز اورژانس به صورت سرزده ضروری است و نظارت و کنترل وضعیت نان و نانوایی ها از لحاظ بهداشتی و کیفیت آن در ماه مبارک رمضان و نیز رعایت ساعت کار، کم فروشی و قیمت نان باید در دستور کار باشد و بازدیدهای لازم در این حوزه صورت گیرد.

استاندار قزوین با تاکید بر ضرورت اقامت بخشداران و فرمانداران در محل  خدمت اظهار کرد: فرمانداران، معاونین فرماندار در شهرستان و بخشداران تا پایان تیرماه مهلت دارند تا بدون قید و شرط به اتفاق خانواده در محل خدمت حضور داشته باشند.

وی فعال شدن احزاب سیاسی، انجمن های صنفی و تخصصی در شهرستانها و بخشها را امری ضروری دانست و افزود: فرمانداران و بخشداران در خصوص برگزاری جلسات با نخبگان و فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در سطح شهرستان و بخش برنامه ریزی و از ظرفیت همه جناح ها و جریان های سیاسی برای پیشبرد امور استفاده کنند.

استاندار قزوین در ادامه به مسائل فرهنگی شهرستان ها اشاره کرد و یادآورشد: ارتباط تنگاتنگ فرمانداران و بخشداران با ائمه جمعه، علما و روحانیون شهرستان و بخش، سرکشی و دیدار با خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از موضوعاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: حضور فعالانه در عرصه رسانه ها، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، خلاقیت در امور و استفاده از نوآوری و رسیدگی به وضع واحدهای تولیدی اعم از صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات از دیگر مسائلی بود که توسط  استاندار در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه فرمانداران و بخشداران با بیان عملکرد، مسائل و مشکلات مناطق و شهرستان ها نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در راستای توسعه هرچه بیشتر مناطق مطرح کردند.

کد خبر 3693182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha