به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، «مهدی هنر دوست» سفیر جمهوری اسلامی ایران در نشست اتاق مشترک بارزگانی ایران و پاکستان در اسلام آباد گفت: پاکستان بهترین دوست و همسایه ایران است. ایران با هزینه دو میلیارد دلار خط لوله گاز را تا مرز پاکستان احداث کرده است و تا اواخر سال آینده پروژه گاز رسانی به پاکستان اجرایی می شود و مردم پاکستان می توانند از گاز ایران بهره مند شوند.
وی در ادامه افزود: دو کشور با همدیگر روابط خوبی دارند اما سطح مبادلات تجاری بین ایران و پاکستان پایین است. سطح مبادلات تجاری دو کشور باید به پنج میلیارد دلار افزایش یابد.
وی در ادامه تصریح نمود: پس از برداشته شدن تحریمهای بین المللی علیه ایران و اجرایی شدن برجام مانعی بر سر راه تجارت دو کشور وجود ندارد. برای افزایش سطح مبادلات تجاری باید بخشهای غیر دولتی نیز دست بکار شوند.
نظر شما