پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷

استاندار مرکزی:

رونق واحدهای صنعتی در گرو افزایش کیفیت تولید و مدیریت راهبردی است

رونق واحدهای صنعتی در گرو افزایش کیفیت تولید و مدیریت راهبردی است

شازند- استاندارمرکزی گفت: بررسی عملکرد برخی واحدهای صنعتی استان که طی سال های اخیر ازمشکلات موجود صدمه ندیده و همچنان فعال هستند، نقش مهم کیفیت تولید و مدیریت استراتژیک را نمایان می سازد.

محمود زمانی قمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه بازدید از شرکت رنگ روناس و شرکت پتروتک شهرستان شازند، با اشاره به موفقیت های شرکت رنگسازی روناس، اظهار داشت: این شرکت به عنوان یکی از صنایع موفق در استان و شهرستان شازند است که با تولیدات استراتژیک، تولید برای پتروشیمی، پالایشگاه های گاز و صنایع ریلی، ۴۰سال سابقه فعالیت مستمر دارد.

استاندار مرکزی با بیان اینکه این کارخانه با توجه به شرایط اقتصادی کشور همچنان پا برجا است، افزود: کارخانه رنگ سازی روناس با تولیدات با کیفیت و مدیریت دقیق و به کار گیری روش های نوین توانسته هم در صنعت ساختمان و هم غیرساختمان همواره موفق عمل کند و حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی با اشاره به مشکلی که این کارخانه با آن روبرو است، بیان داشت: مشکل گازرسانی تنها مشکل شرکت رنگ روناس است که در راستای طرح توسعه این کارخانه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

زمانی قمی همچنین با اشاره به کارخانه پتروتک شازند، اظهار کرد: این کارخانه از جمله شش صنعت مدرن در کشور است است که با ۹۸درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله بهره برداری قرار دارد.

استاندار مرکزی با بیان اینکه محصولات تولید شده در این شرکت در صنعت مرغداری حائز اهمیت است، گفت: تولیدات این کارخانه را تا امروز از خارج از کشور وارد می کردیم که با راه اندازی کامل آن این مشکل حل خواهد شد.

وی افزود: با کسب پروانه بهره برداری این شرکت تولیدات آزمایشی آن آغاز می شود و شرکت پتروتک از جمله طرح های افتتاحی در سفر قریب الوقوع ریاست جمهوری است.

نماینده مردم شازند هم در حاشیه در گفت وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیت چندین ساله شرکت رنگسازی روناس، گفت: این شرکت یکی از افتخارات شهرستان شازند بوده و جزو خوشنام ترین واحدهای صنعتی استان به شمار می رود.

علی ابراهیمی با بیان اینکه محصولات کارخانه پتروتک اسیدآمینه های مورد نیاز در صنعت مرغداری خواهد بود، افزود: این کارخانه از جمله کارخانه های با ارزش است که با راه اندازی آن در آینده نزدیک، شاهد ارزآوری برای استان و شهرستان شازند هستیم.

کد خبر 3695004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha